NB I

Rebrov: Jó úton jár a Fradi

A tréner azt is elmagyarázta, hogy mire valók az edzőmeccsek

Beszámoltunk róla, hogy a Fradi 2-2-es döntetlent játszott Törökországban, és megmutattuk azt is, mekkora potyagólt hozott össze az FC Sion kapusa.

A felemásra sikerült félidőket Szerhij Rebrov értékelte a Fradi honlapjának.

– Ezekre a mérkőzésekre azért van szükség, hogy jól felkészüljünk a tavaszi szezonra, emellett ki is elemezzük a találkozókat, ez az összecsapás pedig ismét jó volt erre.

Természetesen a játékosok még nincsenek 100 százalékos állapotban, de napról napra látom a fejlődést, és a mai mérkőzés is megmutatta, hogy jó úton vagyunk. Az, hogy mennyire játszunk éppen jól, függ a játékosok fizikai állapotától is, hogy mennyire állnak készen a terhelésre.

Ma egy fokkal ebben is jobbak voltunk, de biztos vagyok benne, hogy ha megkérdezzük a játékosokat, azt mondják, hogy ma is nehéz lábakkal játszottak, hiszen naponta kétszer edzünk, így pedig egyáltalán nem könnyű komoly csapatok ellen pályára lépni. A Sion is különböző félidőket játszott, kipróbált különböző szituációkat, a második játékrészben szerepeltettek több játékost az első csapatukból. Ekkor a labdabirtoklásban talán egy kicsit jobbak voltak, de csak ebben látszott változás – mondta Rebrov a mérkőzés után a fradi.hu-nak.

Olvasói sztorik