Nemzetközi foci

Mourinho válogatott meccsen járt, Milinkovics-Szavicsot figyelte

A Manchester United trénere sajtóhírek szerint a Lazio középpályása miatt látogatott el Podgoricába.

A Manchester United vezetőedzője, José Mourinho a helyszínen tekintette meg a Montenegró–Szerbia Nemzetek Ligája-találkozót csütörtök este. A Sky Sports úgy tudja, a portugál tréner nem unalmában látogatott ki a podgoricai stadionban, a megfigyelt célpont a Lazio középpályása, Szergej Milinkovics-Szavics volt – írja a Sky Sports.

Mourinho úgy tűnik nagyon felpörgött, korábban azt is megírtuk, hogy egy világklasszis támadót is visszacsábítana az Old Traffordra.

A szerb labdarúgó csupán a 79. percben állt be, ám ennyi idő is elég volt neki ahhoz, hogy megmutassa klasszisát, a második gól előtt ugyanis sarokkal adott gólpasszt Mitrovicsnak, így alakult ki a 2-0-s vendég győzelem.

James Rodriguez csodagólt lőtt az USA-nak - VIDEÓ
Nagyot futott Kolumbia a barátságos mérkőzésen.

A Serie A egyik legkeresettebb játékosa egyébként múlt hét hétfőn írta alá a szerződéshosszabbítását a római csapatnál, így sem a Manchester Unitednek, sem pedig a többi érdeklődő európai topgárdának nem lesz könnyű dolga megszerezni őt. Milinkovics-Szavics kivásárlási árát kilencvenmillió euróra becsüli a Transfermarkt.

címlapfotó: Oli SCARFF / AFP

Olvasói sztorik