NB I

Egy-egy távozó

Szombaton 11 órától játssza első téli felkészülési mérkőzését a Diósgyőri VTK. A miskolciak ellenfele a műfüves pályán az NB II-es Balmazújváros lesz.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A boon.hu információi szerint a DVTK szerb védője, Szavo Rakovics csütörtökön egy Törökországban edzőtáborozó azerbajdzsáni csapathoz utazott próbajátékra. A futballistáról korábban azt írták, hogy kölcsönben máshol folytathatja pályafutását a tavasszal, például Egerben. A 27 éves Rakovics 2010 augusztusában érkezett a Diósgyőrbe, a szerződése pedig 2013. június 30-án jár le.

Ősszel négy diósgyőri labdarúgó is kölcsönben szerepelt: Youssef Sekour Pápán, Hornyák Marcell és Czégel Máté Kazincbarcikán, Halgas Tibor pedig Cegléden játszott.

A téli felkészülési időszakban mindannyian visszatértek Miskolcra, azonban tavasszal várhatóan ismét kölcsönbe kerülnek. Hornyák Marcell már ismét Kazincbarcikán edz, míg Czégel Máté jelenleg Cegléden szerepel próbajátékon, Halgas Tibor pedig az NB III-as tartalékcsapattal készül, amíg nem talál csapatot. A DVTK honlapjának írása szerint a negyedik, Youssef Sekour az első csapat edzéseit látogatja, az ő sorsa képlékeny.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatának is van már egy távozója: Sárközi Szabolcs osztrák alsóbb osztályban folytatja pályafutását. A középpályás 2008 nyarán, 19 évesen érkezett a hajdúságiakhoz, és az utóbbi időben alapembernek számított.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik