NB I

Balogh Béla távozna Kecskemétről

Azért lett mellőzött, mert nem írja alá a nyáron lejáró szerződését?

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Balogh Béla sokáig kirobbanthatatlan volt a KTE-Phoenix Mecano kezdőjéből, ám a sérülése óta kiszorult onnan. A megbízható védő érthetően nehezen viseli a mellőzést, és mint a Petőfi Népe hasábjain elmondta, amennyiben nem számítanak rá, inkább váltana a szerződése lejártakor, a mostani szezon végén.

A közelmúltban sérülések nehezítették a 28 éves védő dolgát, de már felépült és újra egészséges. Az MTK elleni Ligakupa-találkozón csapata egyik legjobbja volt, lelkesen futballozott, élvezte a játékot, örült, hogy végre ismét pályán lehet, de aztán a Paks elleni bajnokin újra a kispadon találta magát. Nehéz megemésztenie a csereszerepet, és az a hír járja, hogy azért lett mellőzött, mert nem írja alá a nyáron lejáró szerződését.

– Az NB I-es pályafutásom során háromszor voltam a tartalékok között – mesélte a megyei napilapnak Balogh Béla. – Volt néhány tárgyalásom a klub vezetőivel a folytatásról. A végén abban maradtunk, hogy januárban vagy februárban újra asztalhoz ülünk. Ha nem tudok játszani, ha nem számítanak rám, akkor inkább váltanék, bár szeretek a KTE-ben futballozni, szeretek Kecskeméten élni. Csak nehezen emésztem meg, hogy mellőzve vagyok. A vezetőedző azt mondja, jó játékosnak tart, és legyek türelemmel. Csináljam rendesen a dolgom, és az edzéseken tegyem oda magamat. Ez így lesz, eddig is így volt. Aztán hátha újra a kezdők között találom magam. Lehet, hogy már a hétvégén, a hazai bajnoki mérkőzésünkön, a Ferencváros ellen…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik