Hírek

Másodosztályú történetek…

Egy francia és egy holland kaland vár ma a fogadókra...

Venlo-Den Bosch +2,5!

Gólokból nem lesz hiány ma este a Seacon Stadion De Koel-ban!
A Venlo évek óta visszajutna az első osztályba, de a sárga-feketéknek ez eddig nem jött össze. Most is az élbolyban tanyáznak 18 egységgel, a listavezetővel szembeni hátrányuk mindössze három pont. Maurice Steijn alakulata nagyon rapszodikusan teljesít, hat siker mellett négyszer már kikaptak Huntéék, otthonukban 3-0-2 ez az arány. A formájuk ingadozó, legutóbb például Sittardban maradtak pont nélkül Opukuék. A keret nem rossz a ligához mérten, viszont vannak hiányzók: két szélső bekk sérült, egy harmadik eltiltását tölti.
A Den Bosch 11 pontjával a 15. helyen állomásozik, idegenben viszont halovány, egy iksz mellett négyszer kapituláltak, gólkülönbségük 7-17. A formájuk ennek megfelelően szeszélyes, két hazai ütközetben 4 egységet húztak be Wiljan Vloet fiai. A keretben nincs friss sérült, és eltiltás sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.
A Venlonak 5/5, a Den Boschnak 8/2 az over/under mutatója. Ma is jó esély van a találatokra, hármat összehoznak a felek. Tippünk így: +2.5!

Le Havre-Ajaccio 1!

A házigazda jó formában van, az Ajaccio idegenben gyenge – a pontok otthon maradnak!
A le Havre erős kerettel vágott neki a bajnokságnak, jól is rajtoltak a kékek, de aztán hullámvölgybe kerültek. Hat fordulót játszottak le nyeretlenül – jött is az edzőváltás, amely jót tett Besééknek. Oswald Tanchot ült le a padra, és a bemutatkozása nagyszerűre sikeredett: a Clermont otthonában győzött magabiztosan a társaság a múlt pénteken (1-3). A Stade Oceane-ban 2-2-1 a gárda mérlege, ki kell emelni, hogy eddig jobbára erős ellenfelek látogattak Le Havre-ba. A keretben nincsen friss sérült, és eltiltott sem lesz ezúttal.
Az Ajaccio erős középcsapat a mezőnyben, de inkább otthon masszív a társulat, vendégként még nyeretlen: 15 pontjából csak kettőt túrázott össze, háromszor kikaptak a piros-fehérek. Pantaloni mester alakulata hullámzó formát mutat, egy hazai iksz után verte Korzikán a Reimset a múlt pénteken. A góllövéssel állnak hadilábon Maazouék idegenben, eddig csak kétszer köszöntek be távol a szigettől. Sérült egy középpályás, egy bekk viszont visszatér eltiltásából.
A Le Havre nagyon egyben van, az edzőváltás pedig jót tett a kékeknek. Ma folytathatják jó sorozatukat, meggyőződésünk, hogy a pontok otthon maradnak. Tippünk így: 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik