Hírek

Újra képernyőn a leukémiával kezelt Lázár Bence

Mint ismert, Lázár Bence, az Újpest korábbi futballistája 23 évesen hagyta abba a profi focit komoly egészségügyi problémák miatt. Lázár ezután a Sport TV-nél a szakkommentátori szerepkörbe kóstolt bele, de egy idő után ezzel is fel kellett hagynia. A korábbi focista azonban ismét visszatért a képernyőre – derül ki a Sport TV közleményéből.

Az Újpest korábbi futballistája pályafutása kényszerű befejezése után, mintegy másfél évvel ezelőtt kezdett el szakértőként dolgozni a Sport TV-ben, elsősorban a spanyol labdarúgással kapcsolatos műsorokban. A szerkesztőség gyorsan megkedvelte vidám természete és elképesztő szakértelme miatt, ám hamarosan nagyon rossz hírt kaptunk: egy szörnyű betegség miatt Bence tartós orvosi kezelésre szorult.
Tartottuk vele a kapcsolatot, és mindig bíztunk a visszatérésében, ami végre eljött: a vasárnap esti Villarreal – Celta Vigo találkozón Bence újra megjelent a képernyőn, ráadásul az egyik legjobb barátja, Petur Andris által vezetett műsorban. Isten hozott, Bence! – áll a Sport TV közleményében.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik