Hírek

Török hazai, spanyol vendég

Ma az élcsapatoknak szavazunk bizalmat...

Besiktas-Kasimpasa 1!

A fekete sasok nagy formában vannak, a masszív Kasimpasa sem tudja megállítani a listavezetőt!
Jól sikerültek a nyári erősítések a Besaiktasnál, így Senol Günes alakulata nem is olyan nagy meglepetésre a tabella éléről várja a folytatást. Kilenc fellépésen 22 egységet zsebeltek be a fekete-fehérek, gólkülönbségük pedig fantasztikus, 24-9! Otthon három siker mellett egyszer kikaptak, a vereség még a szezon elejére datálódik, akkor a Trabzon nyert nála. Azóta viszont eltelt hét játéknap, és hatszor diadalmaskodtak Quaresmáék! A gárda nagyon egyben van, a hét elején 5-1-re verték az Antalyasport idegenben! Gomez ellenállhatatlan formában futballozik, már 7 gólt termelt. A keret nem lesz teljes, egy középpályás sérült, egy belső bekk eltiltását tölti majd.
A Kasimpasa masszív középcsapat, a gárda védekezése igen rendben van: 9 bajnokin mindössze 5 gólt kaptak, idegenben pedig csak egyet! A kékek jelenleg az 7. helyen állnak, 14 egységüknek a fele származik a tőrákról (2-1-1). Egy négymeccses veretlen sorozatot a hét végén elrontottak, miután otthon szenvedtek vereséget a Bursasportól. Riza Calimbay vezetőedző egy jobbhátvédre és egy védekező középpályásra nem számíthat már hosszú ideje, eltiltottja nem lesz viszont.
A Besiktas támadásban, a Kasimpasa védekezésben nyújt extrát az idén. Az elmúlt két évben mind a négy bajnokijukat a fekete sasok nyerték meg – és ma sem lesz ez másként. A házigazda nyer, megerősítve első helyét a tabellán! Tippünk így: 1-es!

Deportivo La Coruna-Atletico Madrid 2!

A rangadón kijön a tudásbeli különbség, és a matracosok elhozzák mindhárom pontot a Riazorból!
Víctor Sánchez vezetőedző nagyon összekapta a Deport. A tavalyi, nyögvenyelős szezon után most valósággal szárnyalnak a kék-fehérek, akik jelenleg a 6. helyen állnak! 13 pontjukból 5-öt hoztak össze a Riazorban (1-2-1), viszont nem mostanában nyertek Lucasék: szeptember végén verték az Espanyolt, azóta viszont két iksz és egy malagai vereség jött össze. A keretben meghatározó játékos nem hiányzik, a veterán Manuel Pablo mellett a tartalék kapus nem bevethető.
Az Atletico a tabella 3, helyéről várja a folytatást, Simeone mester együttesének 19 pontja van. Idegenben 3-0-1-es sort tudnak felmutatni, a Villarrealnál kaptak ki, nullra verték a Sevillát, az Eibart és a Real Sociedadot. A formájuk biztató, a BL-ben nyertek, és az elmúlt három bajnokin is veretlenek maradtak. A hét végén a Valencia ellen húztak be roppant fontos három egységet (2-1). A fővárosiak kerete erős, ráadásul csak Vietto sérült.
A La corunai együttes stabil, de még az igazi nagy meccsek most következnek. A kék-fehérek ma nem tudják megállítani Griezmannékat, a pontokat elviszi az Atletico Madrid! Tippünk ennek megfelelően: 2-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik