Bajnokok Ligája

Szalah megtörte a csendet, Ramos szabálytalanságáról beszélt

„A karrierem legfájdalmasabb pillanata.”

Május 26-a óta millióan elmondták a véleményüket a Bajnokok Ligája döntőjét meghatározó pillanatról: elemezték a szakértők, a szurkolók, megszólalt a „tettes”, azaz Sergio Ramos, csak éppen az „áldozat”, vagyis Mohamed Szalah nem.

Most megtörte a csendet a Liverpool egyiptomi csillaga, a spanyol Marcának adott interjúban természetesen beszélt a kijevi sérüléséről, a Real-védő szabálytalanságáról.

Mint kiderült, Szalah nem bocsátott meg Sergio Ramosnak…

A döntőben elszenvedett sérülés karrierem legfájdalmasabb pillanata – magyarázta a Premier League gólkirálya. – Szerencsére már jobban vagyok, nagyon remélem, hogy jövő pénteken, Uruguay ellen már pályára léphetek az első világbajnoki mérkőzésünkön.

Szalah elárulta, a földrevitel pillanatában fizikai fájdalmat érzett, szomorúan konstatálta, nem tudja folytatni a játékot, később bevillant az is, hogy lemaradhat a vb-ről.

Visszautasíthatatlan ajánlat Cristiano Ronaldónak?
A Real Madrid jelentős fizetésemeléssel tartaná meg a világsztárt. 

Az egyiptomi labdarúgó viccesnek minősítette Ramos azon kijelentését, hogy nem is az a válla sérült meg, amelyikkel összeakadtak. A spanyol védő egyébiránt küldött egy üzenetet, amely kapcsán Szalah annyit árult el, soha nem mondta neki, hogy minden rendben van köztük…

Nyitókép: VI Images via Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik