Nemzetközi foci

Visszahívja sikeredzőjét a Real Madrid?

Újabb jelölt a madridi csapat kispadjára.

Továbbra is edzőkeresésben a Real Madrid, a jelöltek száma pedig nem hogy napról napra csökkenne, egyre csak nő. Az előző napokban arról lehetett olvasni, hogy Mauricio Pochettino és Jürgen Klopp a két legesélyesebb tréner arra, hogy átvegye a lemondását váratlanul benyújtó Zinédine Zidane helyét a kispadon, a keddi napon viszont újabb három szakemberről írt a spanyol sajtó.

Arról már beszámoltunk, hogy a Real korábbi klasszis játékosa, Guti hogyan került képbe a francia tréner utódjaként, ezúttal viszont még nagyobb bombahírt közöl az OKdiario.com, ami szerint a spanyol klub kapcsolatba lépett José Mourinho képviselőivel az esetleges visszatéréssel kapcsolatban.

A Manchester United jelenlegi menedzsere 2010 és 2013 között már vezette Cristiano Ronaldóékat, három év alatt egy bajnoki címet, egy Spanyol Kupa-győzelmet és egy Spanyol Szuperkupa-győzelmet söpört be.

Itt azonban még közel sincs vége a találgatásoknak, a Marca ugyanis azt írja, a Real Madrid a Chelsea-től valószínűleg távozó Antonio Contéra vetette ki a hálóját.

címlapfotó: Chris Brunskill Ltd/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik