Magyar foci

Fórizs szerint a DVTK-szurkolók miatt volt pazar hangulat a női kupadöntőn

A diósgyőri vezetőedző nem volt elégedetlen a csapatával sem.

A Rangadón is beszámoltunk arról csütörtök este, hogy a Förch Női Magyar Kupa-döntőben a Ferencvárosi TC 3-1-re legyőzte a Diósgyőri VTK-t az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A finálére rengeteg Fradi-drukker kilátogatott, valamint Miskolcról is érkeztek szép számmal, így remek hangulatban telt a kilencven perc.

A találkozót követően a Diósgyőr női csapatának vezetőedzője, Fórizs Sándor mind a játékosaival, mind pedig a hangulattal nagyon elégedett volt, igaz utóbbival kapcsolatban tett egy megjegyzést az M4 Sporton, aminek nem biztos, hogy örülni fognak a Fradi-drukkerek.

Jól nézd meg ezt a gólt, ilyet még nem láttál – VIDEÓ
Az NB I-ben sokkot kapnának ettől a megmozdulástól.

– Mind a két csapat nagyon jól játszott, ez a női labdarúgás ünnepe. Ilyen hangulatot még soha nem csinált sem a Ferencváros, sem az MTK csapata.

Ezt csak mi tudtuk megcsinálni, csak miattunk van itt ennyi fradista, azért, mert mi ide jöttünk. Nagyon büszke vagyok az itt lévő emberekre, ugyanis mi voltunk azok, akik parázs és varázs hangulatot teremtettünk – nyilatkozta Fórizs.

A szakember még hozzátette, a Fradi a legjobb csapat Magyarországon, de a tabellától teljesen függetlenül jelenleg az FTC és a DVTK uralja a magyar mezőnyt.

címlapfotó: fradi.hu

Fórizs nem volt elkeseredve a vereség után. Fotó: m4sport
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik