Hírek

A vesztes csomagol!

Kieséses szakaszába érkezett a kontinensviadal. Most már nem hibázhatnak a csapatok! El Ninno, a ramgado.hu szakértője mondja a tippeket!

A meglepetések folytatódtak a kosár Eb-n!

A görögök szégyen szemre hazamentek, az ukránok meglepetésre a kieséses szakaszba kerültek! 70-70-es rendes játékidő után túlórázott a spanyol csapat az olasz válogatottal, hogy a végén hátul kullogóként – vagyis negyedik helyen továbblépve – kifogja azt a szerb válogatottat, amelynek nagyon megy most a játék. A görög csapat szintén 70-70-es rendes játékidő, no és Spanoulis kipontozódása után ment csomagolni.

Aki eddig relaxban nyomult, annak nincs is helye a legjobb 8 csapat között, és most ebbe a fázisába érkezett a szlovéniai Eb. Amennyiben valaki veszít, szépen csomagolhat, és mehet dolgára!

Szlovénia-Franciaország

Parker, Batum, Anjica, Diaw és Gelabale, kreatív emberek, ha összerakják őket. Valami hiányérzete mégis van az embernek! 8 meccset játszottak eddig, 3-at buktak: a németek, a litvánok és legutóbb a szerbek ellen.
Minden dobási mutatóban jobbak a gallok, főleg büntetőkben. A harcos szlovénok csak lepattanók megszerzésében múlják felül Parkeréket!

A szlovén válogatott a horvátoktól kapott ki (túlórában), valamint a lengyelektől és a finnektől.
Goran Dragic, Zoran Dragic, Joksimovic, Bjelica és Nachbar pihentebben érkeznek a mai meccsre!!!
A finnek ellen elbukták az utolsó meccsüket, a csapat húzóemberei egyáltalán nem, vagy csak pár percet töltöttek a pályán! Ha a fürge gallokat távoli dobásokra kényszerítik, és nem engedik őket a palánk alá, akkor bőven van esélye a szlovén válogatottnak.

Szlovénia 1-2 ill. 3-6 ponttal nyer, ez 9.5 és 5.5-szörös pénz, utóbbi erősebben megtámadva. Franciaország 1-2 ill. 3-6 ponttal nyer 9.5 és 5.5-szörös pénzért, itt az előbbit érdemes kicsit jobban erőltetni.
Szoros meccset várok, és nem hiszem, hogy egyik csapat 10 pontnál nagyobb különbséget tudna verni a másikra – na jó a hazai pálya miatt talán a Szlovénokban ott van a lehetőség.
Pontokból +135.5-öt várok 1.5 ért, ez kajak értékarányos szorzó, hiszen a büntetőket 66-70 százalékban értékesíti mindkét csapat, és ez sacc 32-35 pontot egymagában hoz, ehhez jönnek még az akcióból szerzett pontok!

Eddig összesen kilencszer futottak össze, és négyszer nyertek a szlovének. Bízzunk szoros mérkőzésben és az átlagos pontszámban!

Szerbia-Spanyolország

Hogy mennyire akarták Szerbiát a spanyolok a litvánok helyett, azt nem tudom, egyik csapat sem könnyebb a másiknál, és az olaszok simán verhetőek voltak (ne feledjük, hogy a spanyol válogatott az olimpián is előrukkolt egy igen furcsa, brazilok elleni vereséggel – és az nem foci volt !!!)

A szorzók első látásra is degradálják a szerbeket, főleg, ha egymás elleni mérlegüket nézzük, ahol nyertek ám a szomszédaink világbajnokságon és Eb-n is a Spanyolok ellen. Pillanatnyi formájuk szerint szintén a szerbeknek megy jobban, és ők csak Teodosicot hagyták otthon, míg Pau Gasol és Navarro sérülés miatt hagyja ki az Eb-t.

Nagyon szimpi nekem a szerb győzelem, megtámogatva +10.5 ponttal 1.5-ért, és mindenképp ajánlatos élő fogadásban támadni a szoros meccs okozta szorzómozgást!
Előzetesen 2.65-szoros pénzt ér a rác szomszédok győzelme, hiszek benne, hogy Ivkovic mester alaposan felkészíti a srácokat, afelől pedig kétségem sincs, hogy ameddig parányi szikrája is van a szerb győzelemnek, ezek a kannibálok menni is fognak!
Ennek a fogadásnak a lényege, hogy az esélytelen csapatra tolunk pénzt, ahogy az idő telik – és amennyiben szorosan tartják az eredményt vagy netán vezetnek is – tolunk az esélyesebb: jelen estben spanyol válogatottra is pénzt, ehhez csak egy kis matek kell, hiszen a szoros meccs magában hordozza a szorzók ingadozását, ami a papíron esélyesebb csapat szorzónövekedését eredményezi.

75 pontot átlagolnak a szerbek, a spanyolok pedig 76-ot, jobban büntetőznek a spanyolok, 72 százalékkal – rájöttek már egy ideje, hogy az a tizenegynéhány pont, amit így lehet megszerezni, bizony meccseket dönthet el. Jobban dobják a ketteseket a rácok, a hármasokat pedig a spanyolok.
Gasol nyomja a tesója helyett is, kintről, bentről, és büntetőből egyszerűen megállíthatatlannak tűnik. Sergio Rodriguez vidám hobóként dobál, és igazi nagy harcoshoz méltón vízhordó szerepben tetszeleg, mindenhol ott van mindenkinek segít. Rudy Fernandez ennek a csapatnak a lelke és motorja, még akkor, is ha nem mindig megy neki a játék, kiélezett szituban rá lehet bízni a kritikus dobást!

Krstic, Nemanja Nedovic, Bjelica és Markovic nagyon húznak! Támadásban nem lesz gond, hanem a védekezésben kell majd észnél lenni, merthogy sok jó kinti dobó van a spanyol keretben. Agyilag tuti fel vannak készítve, Ivkovic a kosárlabda Fergusonja, tudja, hogyan piszkítsanak bele a spanyolok müzlijébe.

Másik szimpatikus opció amit találtam, az a sok pont! Egy világ omlana össze bennem, és két jó csapatba vetett bizalmam, ha lehoznának egy slampos meccset! Ne feledjük, hogy szerb szurkolók érkeznek szép számmal és sok busszal erre a meccsre, tehát garantált lesz a jó hangulat!

+143.5 pont a meccsen 2-szeres kifizetést ér! Ahol 70 pontra képesek a mandarinok, ott csak találnak még legalább négyet. Egy buliszelvényhez, vagy csak szólóban jó kiegészítésnek tűnik a +148,5 pont, ami 2.65-szoros pénzt fialhat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik