Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Gattuso: Csináltam rosszabbat is, mint Buffon

Itt az év nyilatkozata, ahol nincs mellébeszélés.

Gennaro Gattuso szerint ő lenne az utolsó ember, aki beleszólhatna, hogy kinek milyen véleménye van Gianluigi Buffon kifakadásáról. A Milan vezetőedzője a hétvégi Serie A forduló előtti sajtótájékoztatón mesélt saját „élményeiről”:

Én már csináltam sokkal rosszabbat is, mert ha felmegy benned a pumpa, fogalmad sincs, hogy éppen mit is csinálsz. Majdnem megfejeltem Joe Jordant, felmentem a lelátóra, hogy beszóljak Leonardonak… egyszerűen ehhez nem tudok érdemlegesen hozzászólni. Gigi mindig is egy kiváló csapattárs és bajnok marad. Úgy gondolom, hogy ha készen áll rá, bocsánatot fog kérni.”

Természetesen benne is felmerül a kérdés, hogy vajon miért nem tették még kötelezővé a videóbíró alkalmazását a legnagyobb európai kupasorozatban.

Egyszerűen nem értem, miért nincs még videóbíró a Bajnokok Ligájában. Miért van annyi játékvezető a vonal mögött, ha csak simán be lehetne egyet ültetni egy szobába a képernyő elé. A BL-ben óriási a pörgés, érthetetlen tehát, hogy miért nélkülözik a technológiát.”

Címlapkép: Matteo Bottanelli / NurPhoto

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik