Hírek

Zajlik az élet a megyefociban: Harlem Shake sisakkal, mentőt hívtak a bíróhoz

A megyei futballban ismét az élet írta a sztorikat: mentő vitte a játékvezetőt, leszakadt a Tisza partja a meccs előtt, rendező is balhézott. Körképünk.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jász-Nagykun- Szolnok megye: leszakadt a part, megállt a komp, 140 kilométert utazott a Fegyvernek

Normál napokon egy fegyverneki polgár, akár gyalogszerrel is elsétálhat Nagykörűbe. Lebattyog a komphoz, átkel a Tiszán, és már ott is van. Az egész útja nem hosszabb hat kilométernél. A mostani viszont nem volt egy normál nap. A vétkes neve: Tisza. Magyarország legszeretettebb folyója ezúttal a rosszabbik arcát mutatta. Alámosta a nagykörűi oldalt, majd jött az errefelé is viszonylag ritkán látott partszakadás. Ahogy a képünk tanúsítja a fotósok örültek a dolognak, a fegyverneki focisták annál kevésbé, hiszen így 70 kilométeres kerülőt kellett tenniük.

A kalandos út és a meccs itt olvasható.

Nógrád: néző és rendező támadt rá a játékvezetőkre

Komoly balhét tört ki a Rétság – Ipolyszög meccsen, előbb az asszisztenst, majd a játékvezetőt is bántalmazták.

Az esettről így írt egyik szemtanú.

“Az egyik női néző megtámadta a 2. számú női asszisztenst és megrángatta a haját, erre a vezető játékvezető, N. S. a segítségére sietett, majd az egyik rendező fojtogatni kezdte, egy rendező ököllel verte a jvt. A jv felesége felvette az eseményt videóra. Óriási balhé volt. Állítólag kaptak rendesen. Egy ifi játékos anyukája ment neki K.M.-nek és hajon fogva rángatta, rugdosta. Szégyen mi folyik itt büntetlenül. Gyenge a szövetség.”

A szégyenletes eset itt olvasható.

Komárom-Esztergom: tizenhatan voltak a kisbéri tarcsiban, tízen a felnőttben

A megye III Dél csoportban a hétvégén újra fordulót rendeztek. Mivel jelenleg három olyan csapat is van, akinek van esélye az első hely megszerzésére, nagy izgalmak voltak várhatóak. Ennek megfelelően várta a Dad csapata a Kisbért. Várta ugyan, de csak hat játékossal érkeztek meg. Ehhez később késve még megérkezett négy, ami azt jelentette, hogy elkezdhetik a mérkőzést. Itt jeleznénk, hogy nem arról van szó, hogy az összes játékos sérüléssel küzdene, hiszen a kisbériek tartalék csapata bőven ki tudott állni a mérkőzés előtt, ráadásul öt cseréjük is volt, ennek megfelelően simán nyerték meg a felvezető tartalék meccset.

A második félidőre aztán elfogyott a Kisbér, itt elolvashatja, hogyan történt az eset.

Bács-Kiskun megye: mentő vitte el a játékvezetőt

Több hétig kiesett a bíróküldésből a Szegeden tanuló játékvezető, Borbás Bottyán Aurél (20), aki Tompán egy bajnokin még a szünet előtt percekben súlyos bokasérülést szenvedett.

– Egy szögletnél hátráltam, majd letettem a bal lábam, és egy támadó-védő páros közül a tompai játékos a bokámra lépett. Ott éreztem azonnal egy nagy reccsenést, majd egy nagy fájdalmat. Éppen a szünet előtt, a 45. percben történt, le is fújtam a félidőt. Öt percig ápoltak a pályán, az egyik tompai vezető azt mondta, mentő kell. A mentővel bementünk Kiskunhalasra, ahol röngent készítettek, ott voltam majdnem két órát, majd begipszelték a lábam.

Az eset részletesen itt olvasható.

Csongrád megye: Harlem Shake újratöltve

Ásotthalom után Sándorfalva következett a Harlem Shake-őrületben, amelynek úgy látszik, kellett pár hét, amire eljutott a megyei futballcsapatokhoz.

A videó itt nézhető meg.

Békés megye: ünneplés körtánccal

Nem csak futballban, ünneplésben is első a Körösladány a Békés megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A listavezető csapat tagjai a legutóbbi, Csanádapácán aratott 3-0-ás győzelmük után is bemutatták körtáncukat, az alább olvasható és videón is megnézhető nóta mellett.

Baranya megye: életmentés közösen

Hazai és vendégjátékosok együtt mentették meg a kapussal ütköző futballista életét a Sátorhely – Töttös mérkőzésen. Itt elolvashatja a történetet.

Vas megye: volt Haladás-játékos korábbi csapata ellen

Szerdán rendezték meg a Magyarszecsőd – Haladás VSE kupameccset. A vendégek korosztályos csapata 5:0-ra győzött, a hazai együttest egy korábbi zöld-fehér futballista, Sátori Barnabás irányítja játékos-edzőként. A meccs tudósítása itt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik