Zidane meglepő nyilatkozata a Real tegnapi veresége után

Sokat sejtet a jövőre nézve.
 
 

Zidane meglepő nyilatkozata a Real tegnapi veresége után

Sokat sejtet a jövőre nézve.
 
 
 

Zidane meglepő nyilatkozata a Real tegnapi veresége után

Sokat sejtet a jövőre nézve.

A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint nyugodtnak kell maradni azután is, hogy együttese kikapott a Real Betistől, és az eddigi három hazai bajnoki mérkőzésén mindössze két pontot szerzett.

- Sajnálom a játékosokat, mert sok energiát fektettek bele ebbe a meccsbe, a végén mégis az ellenfél szerzett gólt, ami fájó - mondta Zinédine Zidane.

A szerda esti találkozón a Real Madrid többször is közel állt ahhoz, hogy a sevillai gárda hálójába találjon, de Antonio Adán nagyszerűen védett, kétszer pedig a kapufa mentette meg a Betist a góltól. A vendégek a 94. percben döntötték el a három pont sorsát.

- A labda egyszerűen nem akart a kapuba kerülni. Ha csak egy helyzetet is kihasználunk, az egész mérkőzés más lett volna. Amikor sehogy sem sikerül a gólszerzés, előfordul az ilyen eredmény - folytatta a madridi tréner.

- Nyugodtnak kell maradni - szögezte le, utalva arra is, hogy az előző két otthoni mérkőzésükön döntetlent értek el, így a lehetséges kilencből eddig csak két pontot szereztek saját közönségük előtt.

Legközelebb, amikor itthon játszunk, mindent el kell követnünk a győzelemért, hogy véget vessünk ennek a rossz szériának - hangsúlyozta.

A Real Madrid - amelyben ötmérkőzéses eltiltása után ezúttal tért vissza Cristiano Ronaldo - öt forduló után csak a hetedik helyen áll a La Ligában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.