Rudolf beszólt a korábbi klubjának

Nyíregyháza: az elnök emberei.
 
 

Rudolf beszólt a korábbi klubjának

Nyíregyháza: az elnök emberei.
 
 
 

Rudolf beszólt a korábbi klubjának

Nyíregyháza: az elnök emberei.

– Bár korábban remekül éreztem magam nyíregyháziként a Szpariban, de most nem úgy mennek ott a dolgok, mint korábban. Nem értettem sok mindennel egyet, ami ott folyik, és ennek hangot is adtam - nyilatkozta a boon.hu-nak Rudolf Gergely a Balmazújváros csatára.

– Hangsúlyozom, olyan elnöke van a Szparinak, aki mindent megtesz a nyíregyházi futballért, ám olyan emberek veszik most körül, akik egyetlen dologban nagyon jók, a kommunikációban. Úgy vélem, ha NB I-es csapat akar lenni a Nyíregyháza, nem biztos, hogy ahhoz a megfelelő úton jár. Amint kiderült, hogy távoznom kell, felhívtam Horváth Ferit, akivel dolgoztunk már együtt. Tulajdonképpen ő miatta érkeztem Újvárosba, mert tudom, hogyan dolgozik és miként bánik a játékosokkal. Mind emberként, mind szakmailag nagyon elismerem őt. Szeretek vele dolgozni, nagyon élvezem az edzéseit, és az utóbbi fél évben ezt nem éreztem már a tréningek során. Feri nagyon odafigyel a játékosaira, ezért számomra nem volt kérdés, hogy ideszerződjek – jelentette ki a labdarúgó, aki korábban a francia, az olasz és a görög első osztályban is megfordult - tette hozzá a kiváló csatár, aki a téli átigazolási időszakban tért vissza az NB I-be.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.