A Haladás szlovák edzője: nem tudom, hogy kerültem a csapathoz

A helyzet komoly, de nem kritikus.
 
 

A Haladás szlovák edzője: nem tudom, hogy kerültem a csapathoz

A helyzet komoly, de nem kritikus.
 
 
 

A Haladás szlovák edzője: nem tudom, hogy kerültem a csapathoz

A helyzet komoly, de nem kritikus.

Az Illés Akadémián megtartotta első, szombathelyi edzését Michal Hipp. A szlovákiai szakember a kétkapus játékot a játékosok közül követte figyelemmel, olykor megállította a játékot, hogy egy-egy labdarúgónak elmagyarázza, mit kellett volna másként csinálnia.

– Azt nem tudom hogyan kerültem képbe a Haladásnál, azt igen, hogy szinte azonnal igent mondtam a megtisztelő felkérésre – tudta meg a klub hivatalos honlapja Michel Hipptől. – Tudtam mire számíthatok, korábban többször is láttam a játszani a Haladást, persze még meg kell ismernem a csapatot. Mindenesetre az első edzésen kedvező benyomásokat szereztek, a játékosok odatették magukat, meg akarták mutatni, mit tudnak, igaz, egy edzőváltás után a világ minden táján így van. Nagyon bő a keretünk, sok fiatal, és rutinos futballistánk van, a középkorosztály viszont hiányzik.

– Névről Király Gábort természetesen ismertem, a franciaországi Európa-bajnokságon drukkoltam is a magyar válogatottnak – folytatta a tréner. – Azért szerződtettek, hogy az első osztályban tartsam a csapatot, úgy látom a helyzet komoly, de nem kritikus. Nem akarok visszafelé tekintgetni, mindenesetre a tabella sokat elárul. A szombati, balmazújvárosi meccsig kevés időnk van, nyilván eget rengető változásra nem lehet számítani, legfontosabb, hogy amit kérek a fiúktól, maximálisan betartsák. Ami a magyar és a szlovák futballt illeti, hasonló játékerőt képvisel a két ország labdarúgása, viszont Magyarországon jóval fejlettebb az infrastruktúra, sok a szép stadion. De nem azért érkeztem, hogy ezekben gyönyörködjek, hanem, hogy a pályán győzelemre vezessem a Haladást.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.