Pénteki tutitár

ZTE: Fel! Támadás

A hazai bajnoki melett ezúttal egy lenygel portyára vállalkoztunk...
 
 

Pénteki tutitár

ZTE: Fel! Támadás

A hazai bajnoki melett ezúttal egy lenygel portyára vállalkoztunk...
 
 
 

Pénteki tutitár

ZTE: Fel! Támadás

A hazai bajnoki melett ezúttal egy lenygel portyára vállalkoztunk...

ZTE-Vasas 1! +2,5!

Az élvonal kiesési rangadóját rendezik Zalaegerszegen, ezen a szép pénteki délutánon. Az utolsó helyezett fogadja az utolsó előttit, és mi mégis azt gondoljuk, hogy akár jó meccs is kikerekedhet az összecsapásból! Sőt, bízunk a kék-fehérekben, no és nem mellékesen gólokkal is kalkulálunk. De miért is?

Kezdjük akkor.A zalaiak pocsékul kezdték a szezont, öt meccs, öt zacsi, 2-13-as gólaránnyal. Tulajdonképpen mindegy, hogy hol lépnek pályára Kocsárdiék, sőt... Otthon még gólt sem sikerült szerezniük, a Loki 2-0-ra, a Kispest 4-0-ra mosta fel Balázsékkal a padlót. Formáról nincs sok értelme beszélni, hiszen csak akkor nem verték szegény kéket kékre, ha nem léptek pályára... Viszont kiemelendő, hogy a héten Nagy Ferenc tulajdonosnál járt néhány meghatározó futballista, és ők egyértelműen Csank János maradása mellett érveltek. Bár a médiában megjelent, hogy Bozsik Péter válthatja az "öreg vadászt" a kispadon, végül a tulaj bizalmat szavazott a vezetőedzőnek.

A Vasasnál nem tartott tovább a türelem, pedig a fővárosiak jobban állnak ellenfelüknél. Mondjuk nem sokkal, csak egy pontocskával... Komjáti Andrásnak megköszönték a munkát, helyére a Vlak-Urbán, meglehetősen pikáns páros érkezett. Az angyalföldi alakulatnál valami nagyon nincsen rendben: anyagi problémák, aztán a klub ellen insult felszámolásról szóltak a hírek... És közben nem jönnek az eredmények. Egy iksz otthon a Hali ellen, azon kívül négy zakó. Legutóbb ugyan kétszer is vezettek Győrben a piros-kékek, ám végül mégis vereség lett a vége (3-2).

Az elmúlt években Zalaegerszegen rendre nyertek a hazaiak, akár bajnokin, akár kupameccsen. Most is ez az érzésünk. No és ugye a védelmek egyik oldalon sem brillíroztak, erre alapozzunk a +2,5-ös tippünket!

Lech Poznan-Ruch Chorzow 1!

A lengyel élvonalban viszonylag ritkán fordulunk meg, de most olyan tuti meccsre bukkantunk, hogy egész egyszerűen nem tudnunk ellenállni a kísértésnek. Mert a bombaformában lévő hazaiak szinte biztosan megrángatják a középcsapatnak számító chorzow-i legényeket!

Még csak három forduló telt el a polska bajnokságból, ám a vendéglátó máris az élre állt. 7 egységig jutottak Rudnevsék, mindezt azonban úgy sikerült levezényelniük, hogy még nem láptek pályára saját közönségük előtt! A gólarányuk sem gyenge, egészen konkrétan 9-1! És ebből hányat vállalt a jó öreg Rudnevs? Hatot! Szóval, nincs rossz formában a szőke támadó... Érdemes tudni, hogy a Poznan otthon évek óta félelmetes teljesítményt nyújt, tavaly például a 15 fellépése közül mindössze egyszer maradt alul.

A Ruch Chorzow tavaly a 12. helyen végzett, jelenleg a 8. helyen áll 1-1-1-es mutatóval. Vendégségben a Korona Kilece ellenében 2-2-es döntetlent játszott. Legutóbb a 2. Slask viszont nyerni tudott nála.

Az elmúlt esztendőben ebben a felállásban zömében a hazai alakulat győzött. Azt gondoljuk, hogy a remek rajt után saját szurkolói előtt is brillíroznak majd Rudnevsék, és mindenképpen otthon tartják a három pontot!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.