Hétfői tutitár

Egy gólos hétfő

A holland második és a norvég első ligába látogatunk el..
 
 

Hétfői tutitár

Egy gólos hétfő

A holland második és a norvég első ligába látogatunk el..
 
 
 

Hétfői tutitár

Egy gólos hétfő

A holland második és a norvég első ligába látogatunk el..

AGOVV-Cambuur +2,5! Mindkét csapat szerez gólt!

A holland második vonalban is megkezdődtek a küzdelmek, és mi annak rendje és módja szerint választunk is egy csörtét. Hétfőre maradt az apelddorni találkozó, amelyen az AGOVV fogadja a Cambuurt.

Tartozunk egy vallomással... A holland II. ligával szemben elfogultak vagyunk... Nevezetesen imádjuk a gólos történeteket, és ez az a terep, ahol jó eséllyel vadászunk a találatokra. Adva vagyon e két alakulat, amely az elmúlt évek tapasztalatai alapján utál védekezni. Pontosabban inkább a támadófutballt részesítik előnybe. Nézzük, az elmúlt kiírásokban milyen eredményekkel zárultak az ütközetek: 3-3, 3-4, 0-2, 2-2, 3-1. Ezek után már nem is kérdés, hogy mire tippelünk! +2,5, és szerintünk mindkét fél betalál majd!

Start-Haugesund 1(x) Mindkét fél betalál!

A norvég futballisták már a bajnokság felén is túljutottak, immár a 19. játéknapra koncentrálnak az együttesek. Hőseink közül egyértelműen a hazaiak állnak rosszabbul, sőt, az egész mezőnyben nekik a legmelegebb a pite, ugyanis utolsók... Túl sok jót nem tudunk elmondani a teljesítményükről, ugyanis eddig 18 fellépésükön mindössze 14 egységig jutottak, igaz, ebből 11-et hazai környezetben gyűjtöttek be (3-2-4). A gólokkal otthon nem fukarkodnak (19-16). A formájuk pocsék, legutóbbi hét mérkőzésükön nem nyertek... Ha viszont most nyernek, úgy előzhetnének is, akár több helyet is! Tehát a motivációval nem lehet baj!

A Haugesund az előkelő 7. helyen áll, 26 pontos az újonc, ám vendégségben meglehetősen sebezhető az alakulat (2-0-7, gólaránya 7-18). Az elmúlt két fordulóban brillíroztak a legények, hat pontot húztak be, a gólarányuk pedig ebben a periódusban 7-0 volt!

Egymás elleni mérlegük teljesen egál, jellemzően sok gól esik a találkozóikon. Szerintünk a hazaiak összekapják magukat, tehát nem égnek meg odahaza, és természetesen lesznek gólok!

És akkor néhány megérzés... A Sundsvall leütheti a Landskronát, a Hammarby-Lungskije meccsen pedig mindkét fél betalálhat...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.