Észak és Dél

Ma egy svéd és egy brazil meccs kerül terítékre. Lássuk, mire is érdemes ma fogadni!
 
 

Észak és Dél

Ma egy svéd és egy brazil meccs kerül terítékre. Lássuk, mire is érdemes ma fogadni!
 
 
 

Észak és Dél

Ma egy svéd és egy brazil meccs kerül terítékre. Lássuk, mire is érdemes ma fogadni!

A Corinthians legyőzi a Fluminensét! A brazil bajnokságban még csak a 4. fordulónál tartanak a gárdák, tehát formáról az esetükben még nem nagyon lehet beszélni. Annyit azonban mindenképpen leszögezhetünk, hogy a két alakulat nem kezdte rosszul a szezont: a Cor a 2., a Flu pedig a 8. pozícióban tanyázik. A Corinthians még veretlen (2-1-0), eddigi egyetlen hazai mérkőzésüket a Coritiba ellen behúzták (2-1). A Fluminense eddigi egyetlen idegenbeli összecsapását behúzta. De akkor miért is gondoljuk, hogy a hazaiak győzedelmeskednek? Nos azért, mert 2006 óta tízszer csaptak össze a felek, és egyszer sem nyert a Fluminense! Sőt, a legutóbbi három viziten pont nélkül maradt… Nos, sporttársak bizalmat szavazunk a Corinthiansnak, és a hazai sikert javasoljuk behúzni!

Mit tehet a jó Mjallby a Boras Arénában?! Nos, meggyőződésünk, hogy isten igazából semmit, nem kerülheti el sorsát, azaz a vereséget… A svéd pontvadászat az egyharmadához ért, a hazaiak a 2. helyen állnak 19 ponttal, parádés otthoni mutatóval (4-1-0). Az elmúlt hat bajnokijukból ötöt behúztak a sárga-feketék, úgyhogy kiváló passzban vannak a srácok. A Mjallby tavaly az előkelő 6. helyen végzett, ám olybá tűnik, hogy az idén nem sikerül megugrani a lécet. Most csak a 13., 10 fellépésén 11 egységig jutott, és ebből vendégségben csak négy futott be (1-1-3). Két hete otthon leverte a szintén eső-kelő Djurgardent, az elmúlt fellépésén pedig értékes pontot hozott el a Geflétől. Érdekesség, hogy az egyik legjobb támadósor (Elfsborg, 16 találat) találkozik az egyik legmasszívabb hátsó alakzattal (Mjallby, 8 kapott gól). Mi lesz ebből? Szerintünk az, ami lenni szokott. Ebben a felállásban ugyanis erőteljes a hazai dominancia, azaz mindig lógó orral ment haza a látogató. Jobb együttes a borasi, tehát nagyon sanszos a hazai siker!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.