Szombati tutitár

Az újonc lendülete!

Nagyon bízunk a Herthában és a Baselben!
 
 

Szombati tutitár

Az újonc lendülete!

Nagyon bízunk a Herthában és a Baselben!
 
 
 

Szombati tutitár

Az újonc lendülete!

Nagyon bízunk a Herthában és a Baselben!
Hertha Berlin-Nürnberg 1 (x)!

Egy bajnokság első fordulójában formáról beszélni felesleges, így hát marad a megérzés, és mi ismét a futballistalélektani ismereteinkhez fordultunk... Tudjuk,néhányszor már cserben hagyott minket a tudomány, ám most mégis ragaszkodunk a "tananyaghoz". Az újonc együttesek döntp többségében jól kapják el a rajtot, az élvonal miliője kiváló hatással van a teljesítményükre. Plána jelen esetben, hiszen az Olimpiai Stadionban több tízezer fanatikus bíztatja majd kedvenceiket!

Mielőtt elfelednénk, hogy melyik összecsapást választottuk ki, nyomban közöljük: a berlini kék-fehérek szerintünk elgázolják a frankokat! A Hertha egy esztendő számüzetést követően térhet vissza a Bundesligába. A fővárosiak tulajdonképpen a döcögős rajt után utcahosszal nyerték a II. vonalat, legnagyobb riválisukra, az Augsburgra is kilenc pontot verve. Hazai környezetben 12-2-3-as sort hoztak össze, tehát nem volt kellemes érzés Berlinbe látogatni. A felkészülési időszakban meglehetősen szeszélyesen teljesítettek Ramosék: legyőzték a Hapoel Tet-Avivot, de kikaptak a Grashopperstől és a Baseltől is. Az utolsó edzőmeccsen a Real ellen tisztes vereséget szenvedett a társaság (1-3). A kupában simán továbbjutottak a fiúk: az áldozat a Meuselwitz együttese volt (0-4).

Hertha-Real 1-3

A Nürnberg a tavalyi szezon üde színfoltja volt: a frankok az előkelő 6. helyen zártak 47 egységgel, amelyből vendégségben 18-at (4-6-7) gyűjtöttek. A felkészülés ideje alatt kiválóan szerepeltek a piros-feketék: elverték az Ajaxot, a racingot és a Slovan Liberec gárdáját is, ráadásul a kupában a Karlsruhén is átgázoltak idegenben (1-5).

Az elmúlt években ebben a felállásban mindenféle eredmény született. Nyert legutóbb a Nürnberg, előtte kettőt a Hertha, de volt iksz is. Szóval, ebből sok minden nem szűrhető le...

Akkor miért is favorizáljuk a hazaiak sikerét? Nos, mert az újoncot - egy ideig legalább is - repíti a lendület! Azt gondoljuk, hogy ezen a kora estén nem győzhetnek a vendégek! Tippünk éppen ezért 1(x)!

Basel-Sion 1! +2,5!

A helvét liga is javában zajlik már, és mi most innen választunk egy tutit. Nevezetesen nehezen tudjuk elképzelni, hogy a bajnok ne zúzná le a jelenleg a 3. pozícióban tanyázó Siont... Érveink is vannak szép számmal...

A címvédő a tavalyi 4. helyezettet látja vendégül a svájci bajnokság 4. fordulójában. A piros-kékek ugyan veretlenek eddig (1-2-0), ám vendégségben még nem sikerült diadalmaskodniuk (YB 1-1, Grashoppers 2-2). Eddig a St. Jakob-Park-ban mindössze a Xamax vizitált, azon a meccsen nem is adódot probléma, nyert a házigazda (2-0).

A Sion neve mellett eddig 2 siker és egy zakó szerepel. Otthon leverték az FC Zürichet és kikaptak a Young Boystól, vendégségben viszont kiütötték a Xamaxot (3-0).

A statisztika szerint 2009 óta 10-szer találkoztak az együttesek, és 6-3-1 az arány a Basel javára. Aztán azon is megakadt a szemünk, hogy 8-szor jött a +2,5-ös opció... Nos, sporttársak, meggyőződésünk, hogy a Basel otthon tartja a pontokat, és egy másik szelvényen erősen ajánlott behúzni a +2,5-ös opciót is...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.