Kevés gól és hazai!

Kevés gólt és hazai sikert vár Zolika az Anzsi Mahalacska mai mérkőzésétől...
 
 

Kevés gól és hazai!

Kevés gólt és hazai sikert vár Zolika az Anzsi Mahalacska mai mérkőzésétől...
 
 
 

Kevés gól és hazai!

Kevés gólt és hazai sikert vár Zolika az Anzsi Mahalacska mai mérkőzésétől...

Ha már az elmúlt napokban sok szó esett az Anzsi Mahacskala csapatáról, megpróbálom bizonyítani, hogy miért is fogja megnyerni a következő bajnoki mérkőzését a Szpartak Nalcsik ellen, ami pénteken 15.45-kor kezdődik.

Robog a Premier Laegue Oroszországban, a 12. fordulóba fordulnak a csapatok.

A mi mérkőzésünk hazai csapata, az Anzsi jelenleg a harmadik helyen tanyázik, 19 ponttal.

(Az első három helyezettnek egyébként ennyi pontja van)

5győzelem mellett 4dőntetlen és 2 vereség a mérlegük. A tabellára nézve, én hiányolom a gólokat a meccseiken, hiszen a gólarányuk 10-8. Az utolsó 6 fordulóban 3-2-1 statisztikával rendelkeznek. Az 1927-ben átadott Dinamo Stadionban idén még nem kaptak ki, 3 győzelem mellett 2 döntetlen.

Nézzük

a vendégeket, Szpartak Nalcsik

Orosz viszonylatban nem kell sokat utazniuk a meccs helyszínére, hiszen a 321km nem nagy távolság, annak tudatában, hogy pl. a CSZK több mint 1500km-t utazik.

A Nalcsik jelenleg a tabella végén helyezkedik el, 15. a 16 csapatos bajnokságban. Egyetlen győzelmét még az első fordulóban szerezte, hazai pályán a Szamarát ( J ) verte március közepén. Azóta 6 döntetlen és négy vereség a mérlege a csapatnak. Érdekes, hogy ugyan annyi gólt szerzett, mint a mostani vetélytársa (10), viszont többet, 14-et kapott. Jelenleg nem igazán győztes a csapat, ezt bizonyítja a sok döntetlen.

Egymás ellen a tavalyi szezonban is játszottak már, akkor hasonló pályaválasztással 0-0 lett márciusban, majd a „visszavágón” november végén az Anzsi tudott diadalmaskodott idegenben, 3-1-re.

Most úgy gondolom, hogy a jobb forma, illetve a hazai pálya előny birtokában, kevés gólos mérkőzésen győzni fog az Anzsi Mahacskala.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.