Csütörtöki tutitár

Belgrádi mészárszék

A szerb vörös csillagok kivégezhetik ellenfelüket, Hágában pedig gólparádéra számítunk...
 
 

Csütörtöki tutitár

Belgrádi mészárszék

A szerb vörös csillagok kivégezhetik ellenfelüket, Hágában pedig gólparádéra számítunk...
 
 
 

Csütörtöki tutitár

Belgrádi mészárszék

A szerb vörös csillagok kivégezhetik ellenfelüket, Hágában pedig gólparádéra számítunk...

Crvena Zvezda-Ventspils (0-1) 1!

Mészárszékké alakulhat a belgrádi stadion, ugyanis véleményünk szerint a vörös csillagok az idegenbeli sikert követően otthon csúnyán elkalapálják a baltikumi vendégeiket. Mert erre igencsak jó esély van... Lássuk, hogy miért!

Egy hete - ahogy azt megjósoltuk - a szerbek idegenben nyertek, ígí a 2-1-es siker után egyértelműnek tűnik a továbbjutásuk. Arról is szóltunk már korábban, hogy a Zvezdát sokkal, de sokkal jobb együttesnek tartjuk riválisánál, ám a hendis győzelem mellett még van egy fontos, igazán fontos érvünk. Az idei szezonban a fiúk még nem játszottak tétmeccset saját közönségük előtt! És mint tudjuk (általában nem sport hanem rendőrségi tudósításokból :) ), a csillagok szurkolói nem szeretik a csapatukat. Imádják! Nos, egy verhető ellenféllel szemben biztosan ki akarják szolgálni fanatikusaikat.

És a Ventspils bizony a verhető kategóriába tartozik... A litván együttes ugyan jól teljesít a bajnokságban, és a Shakhter ellen ugyan kettős győzelemmel jutottak tovább az előselejtezőből, összességében nem említhető egy kategóriában a szerbekkel. A srácok lehet, hogy a bajnokságra koncentrálnak majd, hiszen ott jó eséllyel akár nyerhetnek is, így tehát nem kizárt, hogy a motivációjukkal is baj lesz. Mert azért azt nehezen tudják még a legfanatikusabb kék-sárga drukkerek is elképzelni, hogy a Zvezda stadionjában kettővel nyerhetnek kedvenceik...

Nem szaporítjuk tovább a szót, a sima hazai tuti, de meggyőződésünk, hogy hendivel húzza be a továbbjutást a Crvena Zvezda!

ADO Den Haag-Omonia Nicosia +2,5!

Lesznek szép számmal gólok a holland-ciprusi mérkőzésen. Az első felvonást a szigetlakók nyerték meg, magabiztosan (3-0), így a zöld-sárgáknak minimális az esélyük a továbjutás kivívására. No de azért tesznek egy elkeseredett kísérletet, és épp ezért gondoljuk, hogy ez a találkozó nem a védekezésről szól majd...

Igencsak elkeseredett a Kyocera Stadion népe: a kedvenceik sima zakóval tértek haza Nocosiából. A 3-0-ás hátrány ledolgozása a "Mission Impossible" kategóriába tartozik, ám azért annyira respektáljuk a hágaiakat, hogy kijelentsük: megtesznek mindent a sikerért. Az előző körben a Taurast kettős győzelemmel búcsúztatót zöld-sárga brigád ugyanis egyébként is hajlamos a támadfocira, és ennek megfelelően készülnek majd Immersék a ciprusiak elleni visszavágóra.

Mert mit veszíthetnek? Semmit! Nekirontanak a vendégeknek, és ha az első játékrészben bevennék Leandroék kapuját, akkor kőkemény negyvenöt perc várna a nicosiaiakra. Tehát mi azt mondjuk, a hágaiak veszettül rohamoznak majd![/p]

És akkor mit tehet az Omonia? Persze, hogy kontrázik majd kedvére! A ciprusiak sem szoktak takarékoskodni a gólokkal, és igencsak ügyes támadó-szekció jött össze a szigeten. A hágai védelem szellőssé válik az idő múlásával, és ezt a ciprusiak bizony könnyen kihasználhatják.

Megérzésünk tehát a következő: ezen az estén nem érdemes a hágaiaknak óvatoskodniuk, nem is teszik majd ezt, hanem őszinte támadófocival rukkolnak elő. Ebben a harcmodorban viszont nagyon is "benne van" a kapott gól... Szóval, kedves blogtársak, a +2,5 simán adhtaó erre a meccsre!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.