Zártkapusak a Videoton edzései

A magyar bajnok csütörtök reggel megkezdte a felkészülést a következő szezonra.
 
 

Zártkapusak a Videoton edzései

A magyar bajnok csütörtök reggel megkezdte a felkészülést a következő szezonra.
 
 
 

Zártkapusak a Videoton edzései

A magyar bajnok csütörtök reggel megkezdte a felkészülést a következő szezonra.

A csapat tagjai először találkoztak Paulo Sousával, az új vezetőedzővel. A csütörtöki és pénteki edzések azonban nem látogathatóak. Az első nyilvános edzését szombat délelőtt Felcsúton tartja a fehérvári alakulat.

– A legtöbb játékost már ismertem, így nincsenek nagy meglepetések számomra – nyilatkozta a portugál edző a klub hivatalos honlapjának. – Az edzői stábnak az a dolga, hogy segítse a játékosok és a csapat fejlődését, és most már azon dolgozunk, hogy napról-napra erősebbek legyünk. Ahhoz, hogy a céljainkat elérjük, meg kellett hoznunk bizonyos döntéseket. Nagyjából kialakult egy kép, hogy kikkel képzeljük el a folytatást, akik nem fértek bele az elképzeléseinkbe, azok jelenleg a második csapattal edzenek. Át kell gondolnunk a lehetőségeinket, melyik játékosunkat milyen poszton, posztokon tudjuk bevetni. Egyensúlyba kell hoznunk a csapatot: szükség van a fiatalokra is és a tapasztaltabbakra is egyaránt. Természetesen olyanokra van szükség, akikkel a célok elérhetők, de a komolyra fordítva a szót, konkrét neveket csak akkor mondunk majd, ha döntöttünk, és az egyezség is megszületett.

Paulo Sousa elárulta, azért sem említi név szerint, hogy kikkel tárgyalnak, mert tiszteletben tartják a szóba kerülő játékosokat és a jelenlegi klubjaikat is.

– Érkeznek még próbajátékosok az edzőtábor előtt is alatt is – folytatta a játékosként kétszeres Bajnokok Ligája-győztes tréner. – Folyamatosan alakul a véleményünk, hogy kire számítunk a következő szezonban, és a döntéseket is hamarosan meg kell hoznunk. Egyelőre nem a BL-selejtezőre készülünk, hiszen fontos a július nyolcadiki Szuperkupa-mérkőzés is. Megvannak a kapcsolataim, és remélem, hogy a személyem is elég meggyőző, hogy jó játékosok érkezzenek hozzánk. Az elmúlt időszak kemény munkájának is híre ment, a Videoton nem ismeretlen külföldön, a klub által biztosított feltételek, a technikai körülmények, gondolok itt a fehérvári és felcsúti létesítményekre, is nagy előnyt jelentenek.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.