Vasárnapi tutitár

Két erős hazai...

A Vidi hendivel nyerhet, az MTK simán...
 
 

Vasárnapi tutitár

Két erős hazai...

A Vidi hendivel nyerhet, az MTK simán...
 
 
 

Vasárnapi tutitár

Két erős hazai...

A Vidi hendivel nyerhet, az MTK simán...

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a rangado.hu Facebook játékán!

Videoton-Lombard (0-1) 1!

Magabiztos győzelmet arat a Vidi a Pápa ellen. Két gól lesz a csapatok között, ez tuti!

A nyitófordulóban a Videoton a Pápát fogadja. A fehérváriak a nyáron tovább erősödtek, Paulo Sousa kiváló kerettel dolgozhat továbbra is. a tavalyi ezüstéremmel az idén minden bizonnyal nem érnék be a Videoton elöljárói, ennek megfelelően a bajnoki cím megszerzése a cél!

A piros-kékek egy kört már mentek az EL-ben: a Slovan ellen két döntetlennel, idegenben rúgott góllal jutottak tovább. A következő körben belga ellenfél vár Torghelléékre...

A Pápa a nyáron több meghatározó játékosát is elvesztette, távozott például Gyömbér és Lovrencsics. Az érkezők között ott találjuk az ex-győri Szabó Ottót és a volt ferencvárosi Marótit. Hogy mire lesz elegendő ez a keret? Nem szeretnénk károgni, de szerintünk a pápaiaknak a bennmaradás kivívása lehet a legfőbb célkitűzésük...

Bene Ferenc együttese rendre kikap a Sóstói stadionban. Sőt, a góllövéssel is hadilábon állnak a sárga-feketék... Tavaly 2-0-ra győztek a hazaiak, és most is azt gondoljuk, hogy a Videoton legalább kettővel jobb lesz riválisánál. Húzzuk be bátran a hendis hazai sikert!

MTK-Kaposvár 1(x)!

Az újonc három ponttal gyarapodhat az első meccsen: a Kaposvár még nem állt össze szerintünk, és ezért vereséggel nyithat Prukner László alakulata...

Az MTK egy éves száműzetés után tért vissza az élvonalba: a kék-fehérek magabiztos teljesítményt nyújtva nyerték meg a Nyugati-csoport küzdelemsorozatát. Garami József tanítványai játékban vannak, igaz, az EL-szereplés nagyon rövidre sikeredett, ugyanis a Senica egyben a végállomást is jelentette a fővárosiaknak.

A fiatal együttes egy évet ért, rutint szerzett, így most már lényegesen erősebb, mint egy esztendeje. Szerintünk az egyik meglepetéscsapat lehet az idei bajnokságban!

A Kaposvárnál ezúttal is nagy volt a jövés-menés. A játékosmozgás mellett azonban ezúttal a kispadon is váltás történt: Sisa Tibor Diósgyőrbe távozott, helyére visszatért Prukner László, aki korábban éveket dolgozott eredményesen Somogyországban.

Persze, nemcsak távozók voltak a zöld-fehéreknél: a Rákóczi elsősorban a támadószekcióját erősítette meg. Hazatért Oláh Lóránt és Waltner Róbert is, rajtuk kívül a horvát Vrucina is erőssége lehet a brigádnak. Meglátjuk... Egy biztos, még nem állt össze teljesen a Kaposvár...

Az elmúlt években - egy kivétellel - rendre pont nélkül távozott a Kaposvár a Hungária körútról. És most is sanszos, hogy vereséggel zárja a budapesti kirándulását a somogyi együttes. Szerintünk a fiatal alakulat megnyerheti a találkozót! Tippünk ennek megfelelően: 1(x)!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.