Meglepő kettősség

 
 

Meglepő kettősség

 
 
 

Meglepő kettősség

A Budapest Honvéd 1-0-ra kikapott az orosz Anzsi Mahacskala vendégeként az Európa Liga-selejtező második fordulójának első mérkőzésén. Hatalmas fölényben futballozott az első félidőben a holland Guus Hiddink edző alakulata, és a 22. percben a brazil Jucilei lövésével – amely Ignjatovic lábán irányt változtatva landolt a kapuban – megszerezte a vezetést. A Honvéd egyetlen alkalommal találta el az ellenfél kapuját, igaz, Tchami lövése egyenlítést ért volna, de a labda a kapufán csattant.

A fordulást követően már nem rohamozott nagy erőkkel a dagesztáni alakulat, inkább megpróbálta kicsalogatni a Honvédot. Ezt a szívességet azonban nem tette meg a kispesti csapat, amely ráadásul Délczeg Gergely révén könnyedén gólt is lőhetett volna. Az eredmény a hajrában sem változott, így a Honvéd minimális hátrányból várja a visszavágót. A párharc második meccsét jövő csütörtökön rendezik a Bozsik Stadionban.

A meccs összefoglalója
A teljes első félidő
A teljes második félidő
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.