Válogatott

A görögökkel meccsel az U19-es magyar válogatott

Kezdés: szerdán 11 órától Athénban.
 
 

Válogatott

A görögökkel meccsel az U19-es magyar válogatott

Kezdés: szerdán 11 órától Athénban.
 
 
 

Válogatott

A görögökkel meccsel az U19-es magyar válogatott

Kezdés: szerdán 11 órától Athénban.

A magyar férfi U19-es válogatott Görögország ellen, Athénban kezdi meg a 2018-as felkészülését az Európa-bajnoki selejtezők elitkörére – írja az MLSZ.

A magyar férfi U21-es válogatott 2017-ben, Hollandiában harcolta ki az elitkörös szereplést, miután a házigazdák mögött a második helyet szerezte meg Eb-selejtezős csoportjában Szlovénia és Málta legyőzésével.

A magyar válogatott a torna legfiatalabb csapataként lépett pályára, a keretből heten is 2000-es születésűek voltak (a sorozatban az 1999. január 1-je után született labdarúgók vehetnek részt), ők korábban tagjai voltak a tavaszi U17-es Európa-bajnokságon hatodik helyen végző válogatottnak.

A hollandiai küzdelmekből két válogatott jutott tovább a 2018-as elitkörbe, ahonnan majd a csoportelsők kvalifikálják magukat a júliusi, finnországi U19-es Európa-bajnokságra. U19-es csapatunk a címvédő angol, a macedón és a lett válogatott ellen lép pályára március 21-től, a tornának Macedónia ad otthont.

A 2018-as felkészülés első állomásaként négynapos görögországi edzőtáborban vesz részt a válogatott, melynek keretében a házigazdák korosztályos csapata ellen lép pályára Athénban, szerdán 11 órakor.

A magyar U19-es válogatott kerete:

Kapusok: Bese Balázs (MTK), Varga Ádám (PFLA), Varga Ádám (FTC),
Védők: Krebsz Máté (Ajka), Schindler Olivér (Paderborn), Zwick Noah (Karlsruher), Berdó Máté (Paksi FC), Tarnóczi Roland (Videoton FC), Takács Zsombor (FTC), Kiliti Róbert (Győri ETO),
Középpályások: Lustyik Levente (Békéscsaba), Tiefenbach Dániel (Lustenau), Csonka András (FTC), Schafer András (MTK), Palincsár Martin (MTK), Stoiacovici Dávid (Budapest Honvéd),
Támadók: Bévárdi Zsombor (Siófok), Májer Milán (Budapest Honvéd), Schön Szabolcs (Ajax), Szuhodovszky Soma (MTK), Kundrák Norbert (Soroksár), Lakatos István (Soroksár)

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.