Másodosztály

MTK: megműtötték Gerát, kihagyás vár rá

 
 

Másodosztály

MTK: megműtötték Gerát, kihagyás vár rá

 
 
 

Másodosztály

MTK: megműtötték Gerát, kihagyás vár rá

Az NB II-es listavezető MTK szélsője, Gera Dániel sérvvel bajlódott, ezért kénytelen volt kés alá feküdni. A műtét jól sikerült, már haza is engedték a kórházból.

– Jól vagyok, az operáció utáni napon haza is mehettem a kórházból. Már két hónapja tartott ez a probléma, ami a szezon végére fajult el annyira, hogy műtéti beavatkozásra volt szükség – mondta a klubhonlapnak.

A társak már megkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra, a 22 éves játékos, aki nemrég szerződést hosszabbított a klubbal, hamarosan csatlakozhat a többiekhez.

– A műtéttől számított három hét után már labdába rúghatok, de addig is tart a rehabilitáció. A tétmérkőzésekre már mindenképp készen leszek, valószínűleg néhány felkészülési meccsen is pályára léphetek, és az edzőtáborra is már hadra fogható állapotba kerülök.

Az MTK négy felkészülési mérkőzésen vesz részt, majd Törökországba utazik edzőtáborba. Az első tétmeccsre február 21-én kerül sor, amikor a Sényő-Carnifex FC-t fogadják a Magyar Kupában.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.