Élvonal

Ismét lecsapott az MLSZ a Fradira

A Videoton sem úszta meg.
 
 

Élvonal

Ismét lecsapott az MLSZ a Fradira

A Videoton sem úszta meg.
 
 
 

Élvonal

Ismét lecsapott az MLSZ a Fradira

A Videoton sem úszta meg.

Megtartotta szokásos keddi ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, és azt ahogyan már a klubok és a szurkolók megszokhatták, ezúttal sem maradtak el a busás büntetések.

A bizottság ezúttal a Ferencvárosra és a Videotonra csapott le, a Diósgyőr egyik korábbi büntetését pedig ötvenezer forinttal mérsékelte.

– A FEB az FTC–Fehérvár mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért és szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az MLSZ, az ellenfél két játékosa és az ellenfél szidalmazása) 400.000 Ft, a Fehérvárt, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi

– A FEB tárgyalás megtartása után a Diósgyőrrel szemen a Puskás FC elleni mérkőzéssel kapcsolatosan kiszabott 500.000 Ft–os pénzbüntetést 450.000 Ft–ra mérsékelte – írja az mlsz.hu.

A bizottság további határozatait ide kattintva olvashatod el.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.