Életet mentett a magyar játékvezető

Majdnem tragédia történt.
 
 

Életet mentett a magyar játékvezető

Majdnem tragédia történt.
 
 
 

Életet mentett a magyar játékvezető

Majdnem tragédia történt.

Kis híján tragédia történt a Budaörs-Vác utánpótlás mérkőzésen, de hála Molnár László játékvezető lélekjelenlétének, nem lett nagy baj - írja a Blikk. Szombaton, az MLSZ Ifjúsági III. osztályú bajnokság, Közép A-csoportjának 12. fordulójában rendezett meccs 9. percében két váci játékos, Bertalan Márton Bálint és Varga Gábor meg akarta szerezni a labdát, szerencsétlenül ütköztek és mindketten súlyos fejsérülést szenvedtek. Már az első pillanatban látszott, hogy nagy a baj, de a civilben tűzoltóként dolgozó Molnár László azonnal Varga segítségére sietett, ő ugyanis lenyelte a nyelvét és a feje is erősen vérzett.

- Az ilyenkor kötelező protokoll szerint stabil oldalfekvésbe helyeztem és a nyelvét kihúzva a földön rögzítettem. A mentők kiérkezéséig segítségemre volt kollégám, 2. számú asszisztensem, Fenyvesi Szabolcs, és természetesen a hazai és a vendégcsapat vezetői is minden tőlük telhetőt megtettek a segítségnyújtás érdekében. Az 1. számú asszisztensem, Fuhrmann Patrik Bence a váciak másik sérült labdarúgóját, Bertalan Márton Bálintot látta el és kísérte a kispadhoz. Esetében is nyilvánvaló volt, hogy nem tudja, hol van. Végül az egyik szülő hívta ki a mentőket, mintegy 20 perc telt el a kiérkezésükig, és mindkét srácot kórházba szállították - idézi Molnár László szavait a focibiro.hu

A mérkőzést a bíró félbeszakította a baleset után.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.