Na ezért nem játszat fiatalokat Pintér Attila

Tovább liftezik a felcsúti együttes…
 
 

Na ezért nem játszat fiatalokat Pintér Attila

Tovább liftezik a felcsúti együttes…
 
 
 

Na ezért nem játszat fiatalokat Pintér Attila

Tovább liftezik a felcsúti együttes…

- Minden egyes mérkőzés élet-halál kérdés számunkra – nyomatékosította a héten Pintér Attila, vagyis az M4 Sportnak adott nyilatkozatból kiderült, miért nem szerepelnek húsz évnél fiatalabb futballisták a Puskás Akadémiában.

Értjük mi, hogy az egykori szövetségi kapitánynak pillanatnyilag a felcsúti helyzet stabilizálása a legfontosabb, mégis vicc, amikor a szakvezető azt mondja, „higgyék el én lennék a legboldogabb, ha tiszta szívvel be tudnám már most tenni a fiatalokat”.

Szombat délután a fordulónak előkelő pozícióból nekifutó DVTK látogatott a Pancho Arénába, és a borsodiak gyorsan hátrányba kerülhettek volna. A kilencedik percben Prosser került lövőhelyzetbe a 16-os vonalánál, bombáját Antal a kapufa segítségével védte hatalmas bravúrral.

Életjeleket mutatott a vendégcsapat is, Óvári és a magyar válogatottban Costa Rica ellen nagyszerű teljesítményt mutató Ugrai is könnyedén megszerezhette volna a vezetést. Amolyan keretes szerkezetként Prosser az első félidő slusszpoénjaként lőhetett volna gólt, ám Knezevic beadását a bal kapufára bombázta.

A 63. percben aztán megtört a jég. Szakály labdájával Perosevic ment el a bal szélen, egy cselt követően középre adott, az érkező Knezevic pedig fantasztikus technikával bombázott a jobb felső sarokba.

A folytatásban már csak Ugrai jelentett veszélyt a hazai kapura, ám a 15 méterről leadott löketéből sem született gól. Mindez azt jelenti, hogy megtört a Pintér-együttes rossz szériája, hat nyeretlen összecsapás után győzött a Puskás...

Fiatalok nélkül, avagy a cél szentesíti...

Fotó: vidi.hu

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.