Karrier

Manchesterbe vágyik Nagy Ádám

Azt is elárulta, miért nincsenek tetoválásai.
 
 

Karrier

Manchesterbe vágyik Nagy Ádám

Azt is elárulta, miért nincsenek tetoválásai.
 
 
 

Karrier

Manchesterbe vágyik Nagy Ádám

Azt is elárulta, miért nincsenek tetoválásai.

A másodosztályú ETO FC Győr csapatkapitányának, Nagy Ádámnak a külföldi csapatok közül a Manchester United a kedvence – derül ki a gyorplusz.hu portréjából.

– Nagy vágyam, hogy egyszer belépjek az „Álmok színházába”, vagyis az Old Traffordra, és lássam a Unitedet egy meccsen. Amióta létezik számomra a foci, az ETO mellett ők a kedvenceim. Sajnos, az idény itthon úgy alakul, hogy ezt szinte lehetetlen összehozni. Persze, az igazi az lenne, ha játékosként élhetném át az ottani hangulatot – nyilatkozta.

A 21 éves középhátvéd elárulta azt is, hogy a másik végletet, a megyei meccsek hangulatát is imádja.

– Az amatőr ligákban játszó barátaimnak sokszor a helyszínen szurkolok, már csak a beszólásokért is érdemes kimenni, de az biztos, hogy játékvezető ilyen rangadókon nem szívesen lennék – tette hozzá.

A magyar futballisták körében némileg meglepő módon egyetlen tetoválása sincs.

– Huszonegy éves vagyok, mi a fenét varrassak magamra? Remélem, a nagy dolgok még csak ezután történnek velem. Nem igazán foglalkoztat a dolog, de nem zárom ki, hogy egyszer majd lesz. Egyébként nem tartom piperkőcnek azokat, akik kicsit feltűnőbb külsőt választanak, de én inkább a pályán mutatott teljesítményben hiszek – mondta a győriek saját nevelésű védője, aki nagyon büszke rá, hogy az ETO csapatkapitánya lehet.

– Ehhez a szép feladathoz fel kell nőni, nehéz dolog, de valószínűleg nem véletlenül választott kapitánynak még az NB III-ban Preszeller Tamás. Ezen azóta egyetlen edző sem változtatott. Könnyen szót értek a csapattársaimmal, az esetleges konfliktusokat is együtt, szemtől szemben oldjuk meg. Úgy érzem, a szurkolók is elfogadtak – mesélte.

Ami az ellenfeleket illeti, első NB I-es mérkőzésén az MTK-val játszottak és Torghelle Sándorral találta szemben magát.

– Gondolom, az ő képességeit, keménységét nem kell magyaráznom senkinek. Jó kis csörte volt ez kettőnk között. Amikor az első csapathoz kerültem, az edzéseken rendszeresen Priskin Tomival, Rudolf Gergővel harcoltam a pályán. Nem volt egyszerű feladat, de óriási élményt jelentett ez nekem. Nagyon sokat tanultam Lipták Zoltántól, Djordje Kambertől, de ugyanúgy felnézek a mostani csapattársaim közül Kabát Péterre is – nyilatkozta a győri Nagy Ádám, aki a magánéletben egy párt alkot a jelenleg Debrecenben kézilabdázó Hársfalvi Júliával.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.