Felkészülés

Hoppá! Legyőzte a kiesőjelölt az NB I dobogósát

Meglepetés az edzőmeccsen.
 
 

Felkészülés

Hoppá! Legyőzte a kiesőjelölt az NB I dobogósát

Meglepetés az edzőmeccsen.
 
 
 

Felkészülés

Hoppá! Legyőzte a kiesőjelölt az NB I dobogósát

Meglepetés az edzőmeccsen.

Felkészülési mérkőzésen a Mezőkövesd ellen lépett pályára az NB I-ben dobogós DVSC. A találkozón a kezdőcsapatban kapott helyet Bereczki Dániel, aki januárban szenvedett keresztszalag-szakadást, de a hosszú rehabilitációja véget ért, és immár ismét a csapat rendelkezésére tud állni.

A debreceni honlap tudósítása szerint több hiányzójuk is volt betegségek és különböző sérülések miatt: Könyves Norbert, Danilo Szekulics, Varga Kevin, Csősz Richárd, Szilvási Péter, Sós Bence, Justin Mengolo, Haris Tabakovic és Kusnyír Erik játékára nem számíthatott a szakmai stáb.

A hazaiak már az 5. percben vezetést szereztek Takács Tamás révén, aki a Tisza Tibortól kapott labdát továbbította a hálóba. Öt perccel később egyenlített az ellenfél, Koszta Márk volt eredményes. A 17. percben 11-eshez jutott a DVSC, de Tisza Tibor a bal kapufára rúgta a labdát. Alig telt el négy minutum, amikor egy jobb oldalról előre ívelt labdát Novák Csanád fejelt a hálóba, ezzel a Mezőkövesd átvette a vezetést.

A második félidőben a hazai csapatban elsősorban fiatal, saját nevelésű játékosok kaptak szerepet, akik elszántan, lelkesen futballoztak. A játékrész elején két nagy lehetőséget kidolgozott a debreceni együttes, utána azonban áttevődött a játék a középpályára. Több nagy lehetőség nem volt, a találkozót az NB I-es tabella utolsó helyén álló vendégek nyerték meg 2-1-re.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.