Ezt várja Thomas Doll a Fradi-tábortól

Nem gyakori a magyar fociban: telt ház, több mint húszezer néző.
 
 

Ezt várja Thomas Doll a Fradi-tábortól

Nem gyakori a magyar fociban: telt ház, több mint húszezer néző.
 
 
 

Ezt várja Thomas Doll a Fradi-tábortól

Nem gyakori a magyar fociban: telt ház, több mint húszezer néző.

Eljött a várva várt nap: visszatér a ferencvárosi tábor a Groupama Arénába. Immár kijelenthető, az éllovas Fradi telt ház előtt fogadja a harmadik helyen álló Debrecent az OTP Bank Liga 15. fordulójában.

Ahogy arról a Rangadó már többször beszámolt, három és fél év után megállapodtak egymással az FTC vezetői, illetve a korábbi vénaszkenneres regisztráció miatt sztrájkoló keménymag tagjai, akik most először léphetnek be a 2014 nyarán átadott létesítménybe.

Az egymásra találáshoz tökéletes a körítés, ugyanis az élvonal két legjobb formájában lévő csapata mérkőzik meg az Üllői úton. A Ferencváros legutóbbi hét mérkőzéséből hatot megnyert és egy döntetlent játszott, így a tabella élére állt, míg a Debrecen kilenc forduló óta nem talált legyőzőre és a harmadik helyről, az FTC-től és a második Videotontól is egyaránt négy ponttal lemaradva várja a rangadót.

Legutóbb az előző szezon zárófordulójában, a Honvéd-Videoton "bajnoki döntőn" rendeztek telt ház előtt magyar bajnokit, ugyanakkor a Bozsik Stadion befogadóképessége miatt csak 8516-an szurkolták végig az összecsapást, amely a kispestiek történetének 14. bajnoki címét eredményezte.

- A teli stadion szerintem lendületet ad a csapatnak, gólveszélyesebbek leszünk. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Debrecen is jó formában van, sok gólt szerzett az elmúlt fordulókban. Nem gondolom, hogy a negyedik 0-0 következik, viszont nagyon remélem, hogy mi találunk többször a kapuba – nyilatkozta a klub honlapjának Thomas Doll, aki Otigba Kennethre és Leandróra sem számíthat, ugyanis az előző fordulóban mindketten megkapták az ötödik sárga lapjukat. - Ha az elmúlt hetek eredményeit veszem figyelembe, akkor elégedett vagyok, akárcsak a játékosok mentalitásával. Ha viszont a játékot nézem, el kell ismerni, hogy ennél jobb futballra is képes lehetne az együttes. Mezőkövesden is jobban örültem volna, ha megszerezzük a második gólt, viszont hátul legalább stabilak voltunk.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.