Élvonal

Szívszorító üzenet: Fülöp Mártonra emlékezett a jóbarát

Juhász köszönetet mondott.
 
 

Élvonal

Szívszorító üzenet: Fülöp Mártonra emlékezett a jóbarát

Juhász köszönetet mondott.
 
 
 

Élvonal

Szívszorító üzenet: Fülöp Mártonra emlékezett a jóbarát

Juhász köszönetet mondott.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Juhász Rolanddal góllal segítette győzelemhez (2-0) a Videoton FC-t, a fehérváriak szombaton ideiglenes otthonukban, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadták a Puskás Akadémia FC-t. A találkozó után a következő sorokkal emlékezett jóbarátjára, Fülöp Mártonra a rutinos védő.

– Van egy szokásom, amolyan meccsek előtti rituálé. A bemelegítés előtt kisétálok a pálya bal oldali térfelére, teszek néhány lépest, aztán bemegyek az öltözőbe. Az Új Hidegkuti Stadionban azonban tudtam, máshol is tiszteletemet kell, hogy tegyem... Fülöp Marci barátom kapujához mentem a találkozót megelőzően, ahol ezt a képet készítettem.

– Majd a mérkőzés után leültem és arra gondoltam, ilyen egy örök barát: az első félidőben „megvédte” a cimborája kapuját, a másodikban pedig „hozzásegített”, hogy a közös sikereink (új) helyszínén, a meccs vége előtt gól szerezzek! Mindig is hittem abban, hogy az igaz barátság az idők végezetéig tart, most talán még erősebb bennem ez a hit! Köszönöm barátom, köszönöm, Marci!

Van egy szokásom, amolyan meccsek előtti rituálé. A bemelegítés előtt kisetálok a pálya bal oldali térfelére, teszek néhány lépest, aztán bemegyek az öltözőbe. Az Új Hidegkuti Stadionban azonban tudtam, máshol is tiszteletemet kell, hogy tegyem... Fülöp Marci barátom kapujához mentem a találkozót megelőzően, ahol ezt a képet készítettem. Majd a mérkőzés után leültem és arra gondoltam, ilyen egy örök barát: az első félidőben “megvédte” a cimborája kapuját, a másodikban pedig “hozzásegített”, hogy a közös sikereink (új) helyszínén, a meccs vége előtt gòl szerezzek! Mindig is hittem abban, hogy az igaz barátsàg az idők végezetéig tart, most talán még erősebb bennem ez a hit! Köszönöm barátom, köszönöm, Marci!

Juhász Roland (@rolandjuhasz) által megosztott bejegyzés,

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.