2–0, de minden volt, csak sima nem

Hajrágólokkal győzött az éllovas Videoton.
 
 

2–0, de minden volt, csak sima nem

Hajrágólokkal győzött az éllovas Videoton.
 
 
 

2–0, de minden volt, csak sima nem

Hajrágólokkal győzött az éllovas Videoton.

Hogy kerül a fővárosba egy székesfehérvári és egy felcsúti együttes csatája? Mint ismert, a Videoton otthona a Sóstói Stadion építése miatt az elmúlt hónapokban a Pancho Aréna, ám a stadion alapvetően a Puskásé, ezért szombat délután az Új Hidegkuti Nándor Stadionban csaptak össze a felek.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a „kis Vidiként” is emlegetett Puskás Akadémia jelentős sikerélményt tudhatna magáénak a „nagyok” ellen: az élvonalban vívott nyolc eddigi ütközet mérlege hat Vidoton-siker és két döntetlen.

Úgy tűnt, Pintér Attila együttese nem sokat törődik a statisztikával, állta a rohamot. Nem könnyítette meg a Vidi helyzetét, hogy Varga József fél óra elteltével hatalmas rúgást kapott Perosevictől: nem sokkal később kiderült, nem is tudja folytatni a játékot, Suljic érkezett a helyére.

Elég sok helyzetet dolgozott ki a Videoton, ám Géresi és Lazovics fejese is célt tévesztett.

Az előbbit Scsepovics váltotta fel a második félidőben, vagyis összeállt a rettegett délszláv csatárduó, ám a fordulónak a tabella első helyéről nekifutó Vidi-játékosok csak nem tudtak túljárni Hegedüs kapus eszén.

Egészen a 88. percig…

Ha nem megy a csatároknak, „kéznél van” egy korábbi támadó: Juhász Roland. Az elnyűhetetlen védő a mérkőzés hajrájában szöglet után fejelt a Puskás Akadémia kapujába.

Ha egy üzlet beindul: a 91. percben Henty is betalált, így 2-0-s Vidi-győzelemmel ért véget a csata.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.