Otthon égett nagyot Puskás Akadémia

Pintér Attila bizonyára nem boldog.
 
 

Otthon égett nagyot Puskás Akadémia

Pintér Attila bizonyára nem boldog.
 
 
 

Otthon égett nagyot Puskás Akadémia

Pintér Attila bizonyára nem boldog.

Felcsúti lehetőséggel kezdődött a Puskás Akadémia-Paks bajnoki, az ötödik percben Latifi bombázott mellé. A következő helyzetre bő húsz percet kellett várni, ám most a Paks veszélyeztetett: Papp közeli fejesét védte bravúrral a PAFC hálóőre. Az eseménytelen első játékrész utolsó perceiben még egy kicsit felélénkült a játék, előbb Márkvárt lövését blokkolták a paksi védők, majd Osváth beadása után nagy helyzetben Knezevic rúgott luftot.

A második játékrészt a hazaiak kezdték jobban, az 56. percben a szünetben beálló Perosevic fejelt fölé. Hiába a felcsúti lehetőségek, a 63. percben Simon Ádám találatával a Paks szerezte meg a vezetést: Bertus szögletét fejelte a kapufa segítségével a hálóba.(0-1)

Két perccel később majdnem növelte előnyét a tolnai együttes: Heris futott alá egy előreívelt labdának, a labda Kulcsár elé került, aki egyedül vihette kapura, de Hegedüs bravúrral védett. A 71. percben aztán már kettővel vezetett a Paks: Bertus Lajos 17 méteres szabadrúgása a sorfal alatt talált utat a hálóba. (0-2)

A 78. percben Lenzsér szabálytalanságát követően tizenegyesből szépített a Puskás, Knezevic higgadt értékesítőnek bizonyult.(1-2)

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.