Élvonal

Bejelentette távozását az Újpest edzője

Mi van a háttérben?
 
 

Élvonal

Bejelentette távozását az Újpest edzője

Mi van a háttérben?
 
 
 

Élvonal

Bejelentette távozását az Újpest edzője

Mi van a háttérben?

Rabóczki Balázs június közepén csatlakozott az Újpest FC szakmai stábjához, és vállalta, hogy a kapusok trénere lesz. Kedden utolsó munkanapját töltötte a Megyeri úton.

– A próbaidőm utolsó napján meg kellett hoznom ezt a döntést, de az okokat szeretném megtartani magamnak – meséli az Újpest honlapjának Rabóczki Balázs. – Köszönöm a sorsnak, hogy harminckilenc évesen megadatott, hogy az Újpest-család tagjaihoz tartozhattam. A jövőben tovább folytatom a kapusiskolám működtetését, valamint egy sport TV-ben is feltűnök majd, mint szakkommentátor.

Immár egykori kapusedzőjüket a rövid ittléte alatti legemlékezetesebb pillanatairól is megkérdezték.

– Szerettem az újpesti kapusokkal dolgozni, és úgy gondolom, hogy Filip Pajovic lassan az NB I legjobb kapusa lesz, ez egyfajta visszajelzése is a munkámnak. Érzéseim alapján biztos vagyok benne, hogy barátokra is leltem a klubnál, akikkel a későbbiekben örömmel fogunk egymás szemébe nézni találkozásunkkor. Végezetül a klubnak minden jót, a szurkolóknak pedig kitartást kívánok – zárta gondolatait Rabóczki.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.