Élvonal

Hatgólos meccsen kapott ki a Diósgyőr

A Paks 4-2-re nyert idegenben.
 
 

Élvonal

Hatgólos meccsen kapott ki a Diósgyőr

A Paks 4-2-re nyert idegenben.
 
 
 

Élvonal

Hatgólos meccsen kapott ki a Diósgyőr

A Paks 4-2-re nyert idegenben.

Szombat este a negyedik helyezett Diósgyőr a tizedik Paksot látta vendégül Debrecenben. Az első negyedórában gyors gólváltás történt a találkozón: a hetedik percben Ioannidis szerzett labdát a paksiak térfelén, bevitte az ötösig, majd önzetlenül Ugrai Roland elé tálalt, aki 12 méterről a kapuba bombázott. (1-0)

Sokáig nem örülhettek a diósgyőriek, ugyanis hat perccel később Koltai jobb oldali beadására Bartha László érkezett a hosszún. (1-1)

Az első félidő további részében inkább a DVTK futballozott veszélyesebben, Ugrai többször is próbálkozott, de a gólszerzés nem jött össze a miskolciaknak. Nem úgy a vendégeknek, akik a 40. percben megszerezték a vezetést: egy Antalról kipattant lövést kotort be közelről Bertus Lajos a hazaiak kapujába. (1-2)

A szünetben rendbe tették a fejeket a DVTK-nál, aminek az lett az eredménye, hogy rögtön a második félidő elején egyenlítettek: Ugrai a tizenhatoson belül elvette a labdát Verpecztől, visszapasszolta Nikolaos Ioannidisnek, aki a hálóba lőtt. (2-2)

Az egalizálás után ismét a Diósgyőr előtt adódott több lehetőség, Makrai a kapuba is talált, ám a játékvezető lesállás miatt érvénytelenítette a találatot. Hiába támadtak többet a hazaiak, a vezetést ismét a Paks vette magához: a csereként beálló Daru Bence volt eredményes a 73. percben., Bertus éles beadását pörgette a hosszúba. (2-3)

Az egyenlítésért küzdő és kinyíló DVTK a 93. percben még egy gólt kapott: Kulcsár került helyzetbe, és a bal alsó sarokba gurított. (2-4)
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.