Élvonal

Három gól a hajrában, ikszre mentette a meccset a Honvéd

Izgalmasan végződött a kispestiek paksi vendégjátéka.
 
 

Élvonal

Három gól a hajrában, ikszre mentette a meccset a Honvéd

Izgalmasan végződött a kispestiek paksi vendégjátéka.
 
 
 

Élvonal

Három gól a hajrában, ikszre mentette a meccset a Honvéd

Izgalmasan végződött a kispestiek paksi vendégjátéka.

A héten a második NB I-es találkozóját játszó Paks azt a Honvédot fogadta, amely az előző fordulóban szenvedte el első vereségét a most futó szezonban.

Már a negyedik percben lehetőséget írhattunk fel a Honvéd mellé, Latifu futtatta Danilót, a brazil pedig egy cselt követően az oldalhálóba lőtt. Három perccel később már a hazaiak is megmutatták magukat, Papp becsúszva igyekezett gólt lőni, de Gróf a helyén volt.

A 26. percben is a hazaiak veszélyeztettek, Bertus felívelt labdájára Hahn csapott le, lövése viszont középre ment, így Gróf ezúttal is védett. Négy perccel később Verpecz bravúrozott, a paksi kapus egy szöglet után Lovric csukafejesénél sziporkázott.

Még a szünet előtt vezetést szerzett a Honvéd, Lenzsér szabálytalankodott Lanzafaméval szemben, a jogos tizenegyest pedig a sértett vágta a kapu jobb oldalába, 0-1.

A fordulás után Vági jelezte először az 50. percben, hogy a Paks egyenlíteni akar, ám jobblábas lövése a vendég kapuson nem jutott túl. Tíz perccel ezután Bartha is közel járt a gólhoz, de egy kevéssel elkerülte a jobb felsőt a próbálkozása.

Nem sokkal ezután Nikházi kapott remek indítást, kilépett ziccerben, de egy kicsit hosszan tolta meg, így Gróf elérte a labdát. A hajrában összejött az egyenlítés a hazaiaknak, Nikházi beadásába Lovric lépett bele, róla pedig a saját kapujába perdült a labda a 80. percben, 1-1.

Izgalmasan telt a meccs a lefújásig. A 83. minutumban Bartha találta el a felső lécet, két percre rá pedig Lanzafame is betalálhatott volna, ha lövése centikkel beljebb megy. A 86. percben a Málta-verő Lenzsér ápolása után engedély nélkül ment vissza a játéktérre, ezért sárgát kapott, de mivel ez volt neki a második, így mehetett zuhanyozni.

A rendes játékidő vége előtt egy perccel Bartha beadását Papp fejelte öt méterről a kapuba, 2-1, emberhátrányban fordított a Paks. De a slusszpoén a végére maradt, a 92. percben Kabangu egalizált, így 2-2-re végeztek a csapatok.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.