Külföld

Premier League: csemegéket ígér a szombati játéknap

Leicester City–Chelsea is rangadó lesz Angliában.
 
 

Külföld

Premier League: csemegéket ígér a szombati játéknap

Leicester City–Chelsea is rangadó lesz Angliában.
 
 
 

Külföld

Premier League: csemegéket ígér a szombati játéknap

Leicester City–Chelsea is rangadó lesz Angliában.

Igazi csemegéket ígér a Premier League negyedik fordulójának szombati játéknapja, amelyen négy rendkívül érdekesnek ígérkező összecsapást is rendeznek.

Mindjárt a kora délutáni nyitányon két veretlen csapat, a Manchester City és a Liverpool néz egymással farkasszemet. A statisztika hazai sikert ígér, ugyanis a Manchester City legutóbbi 23 mérkőzéséből mindössze egyet veszített el az Etihad Stadionban, ahol a Liverpool legutóbbi nyolc bajnokijából csak egyet nyert meg.

A 16 órakor kezdődő találkozók közül kiemelkedik az előző két szezon bajnokának, a Leicester Citynek és a címvédő Chelsea-nek az összecsapása. A mérkőzés egyvalaki számára biztosan különleges lesz majd, ugyanis Danny Drinkwater éppen az átigazolási szezon utolsó napján írt alá a Leicestertől a Chelsea-hez.

Liverpoolban az Everton és a Tottenham Hotspur meccsén egy olyan csapat lép pályára, amely idei 11 hazai összecsapásából tizet megnyert, és egy olyan, amely legutóbbi három idegenbeli PL-fellépésén egyaránt begyűjtötte a három pontot.

Az egyedüliként százszázalékos, tíz rúgott góllal és még kapott találat nélkül álló Manchester United egy rendkívül kellemetlen stílusú ellenfélhez, a Stoke Cityhez látogat.

A fordulót hétfőn az újoncként még veretlen Huddersfield Town és a pont nélkül sereghajtó West Ham United londoni mérkőzése zárja majd.

Premier League, 4. forduló:

Szombat:
Manchester City–FC Liverpool 13.30
Arsenal–Bournemouth 16 óra
Brighton & Hove Albion–West Bromwich Albion 16 óra
Everton–Tottenham Hotspur 16 óra
Leicester City–Chelsea 16 óra
Southampton–Watford 16 óra
Stoke City–Manchester United 18.30
Vasárnap:
Burnley–Crystal Palace 14.30
Swansea City–Newcastle United 17 óra
Hétfő:
West Ham United–Huddersfield Town 21 óra

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.