Spanyolország

Eldőlt! Messi jövőjéről beszélt az elnök

Kiderült, honnan vonul vissza Iniesta.
 
 

Spanyolország

Eldőlt! Messi jövőjéről beszélt az elnök

Kiderült, honnan vonul vissza Iniesta.
 
 
 

Spanyolország

Eldőlt! Messi jövőjéről beszélt az elnök

Kiderült, honnan vonul vissza Iniesta.

Hosszú hetek óta aggódva figyelik a Barca-szurkolók a Lionel Messi jövőjét firtató híreket, hiszen a levegőben lóg a lehetősége annak, hogy az argentin világklasszis nem írja alá szerződéshosszabbítását. Pontosabban, a levegőben lógott.

A katalán Sport internetes oldalán ugyanis a gránátvörös-kékek elnöke, Josep Maria Bartomeu mindenkit megnyugtatott, Messi már aláírta új szerződését, hamarosan pedig ezt fotóval is bizonyítják.

– Mindenben megegyeztünk vele, már az aláírás is megtörtént – kezdte az elnök a spanyol újságban. – Három szerződést is kötöttünk vele, egyet a Messi Alapítvánnyal, amit az alapítvány elnöke és a támadó testvére írt alá. Az arculatátviteli szerződésben is megegyeztünk, amiben az édesapja az illetékes, valamint természetesen a munkaszerződésére is rákerült a szignó.

– Amint Messi visszaérkezik hozzánk, a hivatalos protokolláris részét is megejtjük a hosszabbításnak és képpel is alátámasztjuk a közös folytatást. Az új szerződés már június 30-tól érvénybe lépett, éppen az esküvője napján. Hogy miért nem került sor még a hivatalos eseményre? Nagyon nehéz közös időpontot találni, gyorsan elrepült ez a két hónap. Június 30-án volt az esküvője, aztán már indult is a Japán túrára, ezután Szuperkupa, majd pedig elkezdődött a bajnokság, és Monacóba is el kellett utaznia. Szeptember hatodikán vagy hetedikén érkezik vissza hozzánk, kilencedikén pedig már meccset játszik. Nehéz összeegyeztetni a naptárunkat, de találni fogunk időpontot a protokoll eseményre. Talán egy hónapon belül, de megnyugtatom az embereket, egyáltalán nem kell már aggódniuk.

Bartomeu kitért Iniesta szerződésére is, amiről elmondta, hogy folyamatban van a megújítása, szóban már megegyeztek és a Barcából fog visszavonulni a középpályás.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.