Élvonal

Négygólos meccsen nyert újra a Vasas

Átkozhatja a kapufákat a Paks.
 
 

Élvonal

Négygólos meccsen nyert újra a Vasas

Átkozhatja a kapufákat a Paks.
 
 
 

Élvonal

Négygólos meccsen nyert újra a Vasas

Átkozhatja a kapufákat a Paks.

A három meccs óta nyeretlen Vasas fogadta az ideiglenes hazai pályáján a múlt héten a Videoton EL-szereplése miatt pihenő Paksot.

A nyolcadik percben máris egy veszélyes helyzetet jegyezhettünk fel, Bertus alig csavart a bal kapufa mellé tizennyolc méterről. A 22. minutumban a hazaiak örülhettek, Remili szabadrúgására James érkezett középen és a kapuba fejelt, 1-0. Hét perccel később majdnem jött az egyenlítés, Hahn lövése viszont a kapufán csattant. Alig pár támadással később a másik oldalon Berecz bombáját védte nagy bravúrral Molnár, a 41. percben azonban már sikerült megdupláznia előnyét a Vasasnak.

Kulcsár lövése lepattant egy védőről, a labdára pedig lecsapott Gaál és nagy erővel a léc aláb bombázott, 2-0. Még a szünet előtt azonban szépített a Paks, Bertus passzolt a tizenhatoson belül Bartház, aki lapos lövéssel vette be Kamenár kapuját, 2-1.

A második félidő elején nagy mezőnyfölényben játszott a Vasas, de helyzeteket a Paks alakított ki. A 62. percben Hajdú lövése ment nem sokkal mellé, majd hat perccel később Koltai megpattanó lövése csattant a kapufán. Ezt követően hiába próbálkozott cserékkel lendíteni a támadójátékon Csertői Aurél, hiányzott a kreativitás elöl, így pedig a ziccer sem jött.

A kegyelemdöfést pedig a Vasas adta meg a 97. percben, Hangya indult meg a bal oldalon, majd nyolc méterről kilőtte a bal alsót, 3-1, ezzel pedig kialakította a végeredményt is.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.