Európa Liga

Óriási pofonnal ért véget a Videoton kupakalandja

Már az első félidő után nem volt kérdés, melyik csapat jut be az EL-csoportkörbe.
 
 

Európa Liga

Óriási pofonnal ért véget a Videoton kupakalandja

Már az első félidő után nem volt kérdés, melyik csapat jut be az EL-csoportkörbe.
 
 
 

Európa Liga

Óriási pofonnal ért véget a Videoton kupakalandja

Már az első félidő után nem volt kérdés, melyik csapat jut be az EL-csoportkörbe.

Gól nélküli első mérkőzés után kilencven percre került a Videoton az Európa Liga főtáblájától, ahová legutóbb 2012-ben jutott be a csapat.

Biztatóan kezdett a fehérvári csapat, az első percben már szögletet rúghatott Lazovics, majd az ötödik percben Nego lövését védte bravúrral Sztojkovic. A semmiből aztán vezetést szerzett a Partizan, Suljic labdavesztéséből indult meg a vendég együttes, Tawamba pedig 13 méterről kilőtte a jobb alsót, 0-1. Ez még nem szegte kedvét a Vidinek, két perccel később Lazovics lábában volt az egyenlítő gól, de a bal sarok mellé helyezett, csak úgy, mint Henty a 12. percben, ő a jobb alsót tévesztette el egy picivel. Semmi nem jött be a Vidinek, a Partizan pedig kegyetlenül kihasználta helyzeteit, a 26. percben például Fiola hibája után Djurdjevics hozta kihagyhatatlan ziccerbe Soumah-t, 0-2.

Marriner játékvezetőt sem szívleltük a következő percekben, egyértelmű gólhelyzetben rántotta le Suljicot Osztovics, de egészen érthetetlen módon a pályán maradhatott. Sajnos Marriner is... A továbbjutás sorsát már az első játékrészben eldöntötte a belgrádi gárda, a 37. percben egy kontrát követően Djurdjevics is a kapuba talált, 0-3. Letörten ment pihenőre a Videoton.

A folytatás sem volt szebb, két percet sem töltött a pályán a szünet után Juhász Roland, Djurdjevics elleni szabálytalanságát vélte a spori sárgásnak - kissé szigorúan -, ebből pedig már a második kapta ezen az este a középhátvéd, így kiállították. A tetemes előny tudatában már nem volt annyira koncentrált a Partizan, mint az első félidőben, így Jankovicsnak kétszer is megköszönhettük, hogy elbaltázta helyzetét. Nagyon lassan csordogált a második félidő, teljesen leült a mérkőzés, a Videoton beletörődött a kiesésbe, míg a Partizan ekkor már negyedgőzzel is magabiztosan őrizte az előnyét.

Pátkai a 83. percben jó lövést eresztett meg tizenhét méterről, de egy kevéssel elkerülte a jobb felsőt. Szinte rögtön az ellentámadásból Djurdjevics könnyen fordult le a gyenge napot kifogó Fioláról, de a vendégek játékosa nagy ziccerben hibázott. Sajnos azonban nem maradt el a negyedik, Djurdjevics ismét faképnél hagyta Fiolát, ezúttal pedig már nem hibázott, a jobb alsóba lőtt a 87. percben, 0-4. Csúnyán ért véget a Vidi idei EL-szereplése.

A találkozó góljait ide kattintva tekintheti meg.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.