Élvonal

Nem maradt lendületben a Fradi: iksz Debrecenben

Továbbra is nyeretlen a Loki.
 
 

Élvonal

Nem maradt lendületben a Fradi: iksz Debrecenben

Továbbra is nyeretlen a Loki.
 
 
 

Élvonal

Nem maradt lendületben a Fradi: iksz Debrecenben

Továbbra is nyeretlen a Loki.

Az NB I negyedik fordulójában a Ferencváros a DVSC otthonában lépett pályára. A mérkőzést megelőzően a zöld-fehérek öt, míg a debreceniek csupán egy pontot gyűjtöttek a 2017-2018-as idényben.

A találkozót a debreceniek kezdték, és eleinte ugyan többet birtokolták a labdát a ferencvárosiak, ám a hazaiak folyamatosan vették át az irányítást, és előbb kontrákból vezettek veszélyes kontrákat. A játékrész hajrájához közeledve a debreceniek átvették az irányítást, szép támadásokat vezettek, de a gól nem akart összejönni. Holman és Sós veszélyeztette több ízben Dibusz kapuját, de a szünetig az eredményjelzőn változás nem történt. A hajrában Priskin fejessel jelezte (43. perc) , hogy pontokért utaztak Debrecenbe, de ez volt a zöld-fehérek első igazán veszélyes megmozdulása a hazai kapu előtt.

A szünet után kettőt is cserélt a vendégek mestere, Priskin és Varga R. már nem jött ki a pályára, helyükre Böde és Koch lépett. A második félidő sem hozott igazán komoly gólhelyzeteket: a debreceniek távoli bombákkal veszélyeztettek: Holman majd Bényei lökete is megdolgoztatta Dibuszt, aki azonban állta a sarat. A Ferencváros ugyan többet próbálkozott előre játékban, de az utolsó kulcspasszokba rendre hiba csúszott, illetve Csernik esése (70. perc) a tizenhatoson belül a játékvezető szerint nem ért büntetőt.

A hajrában mindkét oldalon egyre kapkodóbbá vált a játék, a gólcsend viszont kilencven perc alatt sem tört meg, a felek így 0-0-s eredménnyel zártak.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.