Élvonal

Erre az eredményre senki nem gondolt a címvédő és az újonc találkozóján

Fordulatos meccs a Bozsikban.
 
 

Élvonal

Erre az eredményre senki nem gondolt a címvédő és az újonc találkozóján

Fordulatos meccs a Bozsikban.
 
 
 

Élvonal

Erre az eredményre senki nem gondolt a címvédő és az újonc találkozóján

Fordulatos meccs a Bozsikban.

A címvédő Honvédnál máris a kezdőben kapott lehetőséget az új igazolás, Latifu, akinek a sérült Patrick Ikenne-Kinget kell pótolnia. A felkészülési időszakban megmérkőzött egymással a két együttes, akkor 2-2-re végeztek a felek a Bozsikban.

Bekezdett az újonc Balmaz, már a harmadik percben bevették Gróf kapuját: Vajda nagyjából húsz méterről lőtte ki a jobb oldalát, 0-1, hidegzuhany a Honvédnak. Nem tudta beszorítani ezután ellenfelét a kispesti csapat, sőt az első félidőben csupán egy kaput eltaláló lövést sikerült produkálniuk. Ezt a 37. percben láthatták a szurkolók, ekkor Lanzafame lőtt félmagasan tizennégy méterről, de Horváth nagyot úszott a levegőben és védett.

Bátor Kovács-lövéssel indult a második játékrész, ami nem sokkal kerülte el Gróf kapuját. A Honvéd azonban gyorsan magasabb fokozatra kapcsolt és tizenegy perc alatt megfordította az állást. Az 52. percben Kamber ugratta ki Eppelt, a támadó pedig ahogyan megszokhattuk tőle, büntetett, 1-1. A 63. minutumban pedig a Honvéd másik gólzsákja, Lanzafame jött menetrendszerűen, Eppel fejelte tökéletesen az olaszhoz a labdát, akinek nem volt nehéz dolga fél lépésről a kapuba lőni, 2-1. A Honvéd-öröm azonban nem tartott sokáig, Vajda adott középre jobbról, Arabuli pedig a bal alsóba talált, 2-2. Egy perccel később emberhátrányba került a Balmaz, Habovda kezezett, megkapta második sárgáját és mehetett zuhanyozni. Feszült hangulatban folytatódott a meccs, percekig állt a játék, miután Eppel és Rus balhézott össze, kettejükhöz pedig a társak is csatlakoztak.

A hajrában beszorította a Honvéd az újoncot a kapuja elé, Danilo többször is próbálkozott lövéssel, ám a gól elmaradt. Sőt, a túloldalon Rácz előtt is kecsegtető helyzet adódott, de mellé lőtt az ötösről. A győztes gólt egyik csapat sem szerezte meg, így akárcsak a nyári edzőmeccsen, ezúttal is 2-2-re végeztek a felek.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.