Élvonal

Az MTK-ból érkezett a Paks új igazolása – hivatalos

Három évre írt alá a középpályás.
 
 

Élvonal

Az MTK-ból érkezett a Paks új igazolása – hivatalos

Három évre írt alá a középpályás.
 
 
 

Élvonal

Az MTK-ból érkezett a Paks új igazolása – hivatalos

Három évre írt alá a középpályás.

Három évre szóló szerződést írt alá a Paks FC-vel Nikházi Márk, aki az MTK Budapesttől érkezett. A 28 éves, 121 élvonalbeli mérkőzéssel és 13 góllal rendelkező jobblábas középpályás a Diósgyőrt és a Dunaújvárost is megjárta korábban - írja a hivatalos honlap.

- Még Telkiben csatlakoztam a csapathoz, itt a PAKSI FC-nél kezdtem meg rehabilitációmat a szezon végén végrehajtott térdműtétemet követően. Köszönöm mindenkinek, mind a vezetőségnek, mind a stábnak, azt a figyelmet, energiát és időt, amit rám fordítottak. Ennek eredményeképp már a fiúkkal tudok edzeni, ugyanakkor az erőnlétemen még javítanom kell. Remélem, pár hét múlva már mérkőzésen is bemutatkozhatok a Paks színeiben - nyilatkozta Nikházi.

Az átigazolás okai között az is szerepelt, hogy továbbra is az élvonalban szeretett volna játszani, az MTK kiesését követően.

- Az adódó lehetőségek közül azért a paksit választottam – folytatta Márk -, mert innen már többször megkerestek, és azt éreztem, hogy igenis bíznak bennem. Valamint ennek a csapatnak a játékstílusa pont olyan, ami számomra nagyon szimpatikus, és amiben én is ki tudok bontakozni. Amikor majd lehetőséget kapok, akkor élni szeretnék vele, és bekerülni a kezdőbe. A klub filozófiája is vonzó volt számomra. Ez lesz a tizenkettedik szezon az élvonalban, és végig csak magyar játékosok szerepeltek a keretben, illetve a stábot is magyarok alkották. Még Tomiszlav Szivics is letette az állampolgári esküt. Nagyon jó a társaság, sikerült beilleszkednem, és már nagyon várom, hogy pályára léphessek.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.