Másodosztály

Kemény kritikával köszönt el Tamásitól az MTK

Az akadémia éléről is távozott.
 
 

Másodosztály

Kemény kritikával köszönt el Tamásitól az MTK

Az akadémia éléről is távozott.
 
 
 

Másodosztály

Kemény kritikával köszönt el Tamásitól az MTK

Az akadémia éléről is távozott.

Az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. vezetése szerződést bontott a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójával – jelentette be Tamási Zsolt távozását a klub honlapja.

Az OTP Bank Liga 2016–2017-es szezonjának utolsó fordulóját követően az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. élt a szerződésben rögzített lehetőséggel és haladéktalanul úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Tamási Zsolt vezetőedző kontraktusát.

Tamási vezetésével az MTK Budapest a 11. helyen végzett, ezzel búcsúzni kényszerült a labdarúgó NB I-től.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai tevékenységének áttekintése után a klub – közös megegyezéssel – szerződést bontott az Akadémia szakmai igazgatójával, Tamási Zsolttal.

A döntéseket az indokolja, hogy sem az első csapat, sem a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia labdarúgói nem nyújtották azt a teljesítményt, ami joggal elvárható lett volna tőlük. Az U16-os korosztály kivételével – ők megnyerték a korosztályos bajnokságot – egyetlen akadémiai együttes sem tudott érdemben hozzájárulni azoknak az elképzeléseknek a megvalósításához, melyeket a klub vezetősége a szakmai stábbal együtt fogalmazott meg – áll a közleményben.

Sem az NB III-ban, sem az NB I-ben szereplő csapat nem számíthatott minőségi labdarúgókra, így sajnos nem meglepő, hogy több korosztályos válogatottban is csak olyan játékosok szerepeltek, akik ugyan MTK-nevelésűek, de már nem tartoznak az együttes, az Akadémia kötelékébe.

A helyzet áttekintése után a vezetőség úgy döntött, hogy a klub és Tamási Zsolt útjai elválnak.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.