Magyar válogatott

Bernd Storck isztambuli továbbképzésen vett részt

 
 

Magyar válogatott

Bernd Storck isztambuli továbbképzésen vett részt

 
 
 

Magyar válogatott

Bernd Storck isztambuli továbbképzésen vett részt

A FIFA a múlt héten Isztambulban rendezte meg egyhetes továbbképzését európai tagszövetségei technikai igazgatói, sportigazgatói számára, a Magyar Labdarúgó Szövetséget Bernd Storck képviselte az eseményen – írja az MLSZ.

A szemináriumot a török szövetség nevében Fatih Terim nyitotta meg, a kurzus négy napja alatt a résztvevők előadásokon, gyakorlati bemutatókon fejleszthették ismereteiket, és szerezhettek információkat más szövetségek munkájáról, tapasztalatairól. A FIFA vezetői ismertették a résztvevőkkel a szervezet hosszabb távú terveit, törekvéseit, ahogyan a szakemberek is vázolták saját szövetségük stratégiai elképzeléseit saját területük fejlesztéseiről.

- Először is óriási megtiszteltetés számomra, hogy a FIFA szemináriumán képviselhettem a Magyar Labdarúgó Szövetséget - mondta hazaérkezése után az mlsz.hu-nak Bernd Storck. - Kitűnő alkalom volt ez arra, hogy személyesen is megismerhessem a FIFA új vezetését, Gianni Infantino elnök urat, illetve Marco van Basten technikai igazgatót, akit azt gondolom, senkinek sem kell bemutatni. A kongresszus során rengeteg érdekes dolgot ismertettek a szervezet jövőbeni elképzeléseivel kapcsolatban, míg az edzőkollégákkal izgalmas szakmai kérdéseket tudtunk megvitatni, és természetesen én is tájékoztattam a kongresszus résztvevőit a magyar labdarúgásban zajló folyamatokról és tervekről.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.