Semleges Térfél

Semleges Térfél: hová tűnnek a magyar tehetségek?

 
 

Semleges Térfél

Semleges Térfél: hová tűnnek a magyar tehetségek?

 
 
 

Semleges Térfél

Semleges Térfél: hová tűnnek a magyar tehetségek?

Vasárnap este 19 órakor indul útjára a már szokásosnak mondható adásával a Semleges Térfél, amelyben minden héten az NB I-es klubok szurkolói mondják el véleményüket az adott élvonalbeli fordulóról. A Semleges Térfél egy független futballszurkolói közösség, ami a magyar foci fejlődéséért kíván tenni.

Ezúttal is lesz miről beszélgetniük a szurkolóknak, hiszen a Paks először veszített hazai pályán, a tolnaiak a Diósgyőrtől kaptak ki 1-0-ra. Viharos mérkőzésen, a szülinapos Gera mesterhármasával győzött a Ferencváros a sereghajtó Gyirmót otthonában, valamint újra bejelentkezett a bajnoki címért a Vasas, miután a Szusza Ferenc Stadionban megverte a Budapest Honvédot. Ezek mellett természetesen szó esik még a Debrecen és az Újpest győzelméről, valamint a Videoton újabb pontvesztéséről.

A hétvégi találkozókon (28.forduló) kívül a szurkolók még a légiósok és a magyar játékosok helyzetét elemzik, valamint arra a kérdésre keresik a választ, hogy hová tűnnek a magyar tehetségek, akiknek ígéretesen indul a pályafutásuk?

A műsorban megszólaló szurkolók:

- Kolárik József (Ferenczvárosi C-közép szurkolói portál szerkesztője)
- Emődi Zoltán (amigeleken.hu, DVTK szurkolói portál szerkesztője)
- Bődi Balázs (lokiblog.eu)
- Juhász Kristóf (Vasas-szurkoló)
- Borsche Gábor (Újpest-szurkoló)

A műsor moderátora: Bíró Dávid (Maxi Rádió, a Gólterápia műsorvezetője )

A műsor ide kattintva is nézhető.

Semleges Térfél
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.