Semleges Térfél

Semleges Térfél: Bódog vagy Doll a jobb edző?

 
 

Semleges Térfél

Semleges Térfél: Bódog vagy Doll a jobb edző?

 
 
 

Semleges Térfél

Semleges Térfél: Bódog vagy Doll a jobb edző?

Vasárnap este 19 órakor indul útjára a már szokásosnak mondható adásával a Semleges Térfél, amelyben minden héten az NB I-es klubok szurkolói mondják el véleményüket az adott élvonalbeli fordulóról. A Semleges Térfél egy független futballszurkolói közösség, ami a magyar foci fejlődéséért kíván tenni.

Ezúttal is lesz miről beszélgetniük a szurkolóknak, hiszen a Ferencváros újabb vereséget szenvedett a bajnokságban, ezúttal a Vasas bizonyult jobbnak Thomas Doll csapatánál. Elszenvedte első vereségét Bódog Tamás a Diósgyőr edzőjeként, valamint a Paks is először érezhette a vereség keserű ízét a tavaszi szezonban. Nagy meglepetésre a Videoton nem tudta legyőzni a tavasszal csak bukdácsoló Kövesdieket, így a Honvéd állhatott az élre.

A hétvégi találkozókon (27.forduló) kívül a szurkolók még a hétközi eredményekre (26. forduló) is kitérnek, valamint a Bódog vs. Doll párharcokat boncolgatják.

A műsorban megszólaló szurkolók:

- Kolárik József (Ferenczvárosi C-közép szurkolói portál szerkesztője)
- Emődi Zoltán (amigeleken.hu, DVTK szurkolói portál szerkesztője)
- Bődi Balázs (lokiblog.eu)
- Juhász Kristóf (Vasas-szurkoló)
- Borsche Gábor Újpest-szurkoló)

A műsor moderátora: Bíró Dávid (Maxi Rádió, a Gólterápia műsorvezetője )

Az adás ide kattintva is elérhető.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.